2777
2789
عنوان

شما هم اینطوری هستین یا فقط من😐

99 بازدید | 8 پست

بعضی موقعا یه طرف صورتم یا دستام بی حس میشه 

صداها برام مبهم میشه لکنت زبون میگیرم سر درد میگیرم

چشمام سیاهی میره کلا علائم سکته بهم دست میده

بنظرتون مشکلم چیه🤔

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

واااااای خب برو دکتر چرا از ما میپرسی،خیلی علائمت خطرناکه بنظرم،منتظر چی هستی 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمادکتربرو عزیزم

منم ی مشگلی دارم چن ساله میخام برم دکتر و نمیرم

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫
خدا بخواد کم کم داری از دست میری  شوخی می‌کنم عزیزم 😂حتما دکتر برو چکاپ کن

آخه همه میگن برو دکتر

خب اگ میخواستم دکتر برم که میرفتم دیگه😂

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
واااااای خب برو دکتر چرا از ما میپرسی،خیلی علائمت خطرناکه بنظرم،منتظر چی هستی 

وقت دکتر رفتنو ندارم

فدات تخصصم فقط نا امید کردن افراده بیشتر از این در توانم نیست😂😂😂😂

بازم کمک خواستم بهت میگم😅