2777
2789

لیلة الرغائب شب رسیدن به آرزوها است؟

اولین شب جمعه از ماه عظیم رجب را «لَیلَةُ الرَّغائِب» گویند كه شبی با ارزش و با عظمت است و از دو جهت دارای اهمیت است:

۱. از این جهت كه شب جمعه، خود دارای ویژگی و ارزش خاصی است و اعمال عبادی فراوانی در آن وارد شده و زمانِ عبادت و مناجات و عرض حاجات با قاضی الحاجات است.

۲. ماه رجب ماه خدا و هنگام عبادت و دعا و استغفار است و رحمت الهی در این ماه در حال ریزش و نزول است. پس لیلة الرغاب شرافت و ارزش شب جمعه و ماه رجب هر دو را در خود جمع نموده پس ارزشی دو چندان دارد.

كلمۀ "رغائب" جمع "رغیبه" به معنای چیزی كه مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می‌باشد. بنابر بر معنای اول "لیلة الرغائب" یعنی شبی كه میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خداوند و ارتباط و انس با معبود خویش دارند. بنابر معنای دوم "لیلة الرغاب" یعنی شبی كه در آن عطا و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص او با رو آوردن به بارگاه قدس ربوبی و خاكساری در برابر عظمت حق، شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بی‌كرانه حق می‌گردند. با توجه به این نکات، ترجمۀ لیلة الرغائب به شب رسیدن به آرزوهای دنیوی ترجمه دقیقی نخواهد بود.

پاسخگو را از لینک زیر دریافت کنید:

https://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app

😊❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کنم بفرس صلواتا😍😍

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم