2777
2789
عنوان

تجربه من از پریوود دردناک تا حد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست

کاش کامل مینوشتی بعد تاپیک میزدی

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاهمین الان داشتم از درد پریود گریه میکردم الان یکم بهترم دوتا قرص انداختم

یک هفته قبل پری یا ده روزه باید قرص تقویتی بخورب و. رژیم خوب داشته باشی مطمین باش کمتر میشه دردش البته روحیه هم خیلی مهمه

😎💚🐬
از داروها استفاده کردی خوب شدی؟

بنده خدا میگه از درد بیهوش شده ایندفعه، چه خوبی😅

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

خلاصه دستورات طب سنتی هم گذاشتم کنار و به زندگی خودم برگشتم اینم بگم پیش یه متخصص غدد رفتم کپسول ایندومتاسین داد دیگه از اون به بعد از اول شروع دوره ام که کپسول میخوردم اون حالت قفل شدن و اینارو نداشتم

تا اینکه مجبودر شدم واسه دیسک کمرم ام ار ای بدم که توش نوشته بود تو تخمدان راستت یه چیزی شبیه کیست دیده میشه

وای اره چقدر ما بدبختیم

اصلا یه ترس خاصی از پریود دارم میترسم یه وقت مهمونی چیزی برم همرام نباشه قرصی یا شیافی چیزی اونوقت دراز به دراز میفتم وسط مهمونی یه بار وسط عروسی پریود شدم کل عروسی رو رو پای مامانم خوابیدم که بلکه این درد تموم شه تازه تو دستشویی هم بالا اوردم کلی خیلی بده خیلی

بعدشو میگم دیگه بعد مصرف دمنوش بیهوشیش مال قبل اون بوده خب

نه دیگه، گفتن با مصرف دمنوش و طب سنتی بدتر شدن 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
اصلا یه ترس خاصی از پریود دارم میترسم یه وقت مهمونی چیزی برم همرام نباشه قرصی یا شیافی چیزی اونوقت د ...

آخ که بخدا برای منم شده یه کابوس که هرماه میاد 

همش میگم کی یائسه میشم 

خیییییلی مونده😭😭