2777
2789
عنوان

تجربه من از پریوود دردناک تا حد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
آخ که بخدا برای منم شده یه کابوس که هرماه میاد  همش میگم کی یائسه میشم  خیییییلی مونده😭 ...

به خدا بعضی اوقات میگم رحممو بکنم بندازم دور انقدر عذاب میکشم تازه قرصم بخورم یه روز اثر میذاره روز بعد دوباره باید دردو تحمل کنم البته قابل تحمل تر میشه ولی بازم درد درده دیگه

تا اینکه باردار شدم و باز هم نظرات در باره اینکه بعد زایمان قطعا خوب میشی ادامه داشت

یادمه توی ویزیت آخرم برای زایمان از دکترم خواستم حتما یه نگاهی به تخمدان سمت راستم بندازه حین عمل چون سزارین بودم ایشون هم گفتم باشه مشکلی نداره یه کیست دیگه سریع درش میارم

نشون به اون نشون که جراحی ۱۰ دقیقه ای من یک بیشتر از یک ساعت طول کشید

بله تخمدان راست من این همه سال درگیر اندومتریوز بود و کسی تشخیص نداد و من این همه درد کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها  فکر کنم از درد پریودی خنگ هم شدم😄

دور از جون 😅❤️

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
مرسی عزیزم چه قرصی اسمش چیه

اگر تونستی پیداش کنی. قرص استئوکر بخر قرص کلسیم ویتامین دی و زینک هست مثلا پنج روز مونده به پریودت روزی یکی بخور.  پریودت هم که تمام شد قرص اهنتو بخور. یک هفته قبل پری اب سیب بخور یا پوره سیب و سعی کن غذای ناسالم نخوری مثل چربی زیاد یا شوری زیاد. اگر مشکل استرس داری حتما برو دکتر یه قرص میده  کنترل  میشه شک نکن پریودت سبک تر میشه

😎💚🐬
تا اینکه باردار شدم و باز هم نظرات در باره اینکه بعد زایمان قطعا خوب میشی ادامه داشت یادمه توی ویزی ...

یعنی تو سونو دیده نشده بود؟ من بارها سونو دادم اما همچین مشکلی نداشتم. ولی از درد هر ماه میمیرم و زنده میشم😢

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
 اگر تونستی پیداش کنی. قرص استئوکر بخر قرص کلسیم ویتامین دی و زینک هست مثلا پنج روز مونده به پر ...

مرسی عزیزم،همیشه قبل پریود استرس میگیرم کلافه میشم قراره برم دکتر باخواهرم وقت گرفته برام

بعد جراحی الان بهترم یعنی دردهای کشنده ندارم مثل همه خانم های عادی یه درد خفیفی دارم اما گفتن اصلا گرمی نخورم که دوباره ممکن تحریک بشه و رشد کنه حالا اصلا که نمیشه گرمی نخورد منم رعایت میکنم جالب بود که میگفت هر چی دوست داری ماست و دوغ بخور در حالیکه ما از قدیم شنیدیم ماست و دوغ رحم رو سرد میکنه و خوب نیست

گفت دمنوش رازیانه و... هم نخور

مرسی عزیزم،همیشه قبل پریود استرس میگیرم کلافه میشم قراره برم دکتر باخواهرم وقت گرفته برام

حتما برو و قرصشو بخور یه قرص سبک میده هر ماه یا یک هفته قبل پری میخوری کلا دردت یک چهارم قبل میشه

😎💚🐬

وای منم وحشناااااکننننن 

سونو و اینام گفت هیچیت نیست، دکترم گفت کنار بیا دیگه 

قرصم فایده نداره، شیافم ک استفاده میکنم اول تا دوساعت میمیرم بعد آروم میشم 

اونشبم تا دوتا آمپول و سرم نزدم خوب نشدم +شیاف☹️

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

هدفم از این تاپیک این بود که بگم واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید من خودم جزو اون ادم ها بودم که میگفتم باید رحم رو گرم نگه داشت...

امیدوارم مثمر ثمر بوده باشه براتون عزیزان