2777
2789
عنوان

من فقط یه پسر میخواستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خودم خجالت میکشم بابت این فکرایی که میاد تو ذهنم

بنظرم همش از خستگی هست

کاش یه مشاور میرفتی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بخدا خودم خجالت میکشم بابت این فکرایی که میاد تو ذهنم

پس این فکها شیطانیه از خودت دور کن ..بهش نگاه کن ولذتشو ببر .خدای نکرده طاقت کوچکترین ناراحتیشو نداری .

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
خجالت میکشم بابت رفتارم میگم خدایا کاش دوتاش هم جنس بود یا دختر یا پسر  حداقل اون موقع توجهم ...

بدون شک این روزا میگذره خودتم میدونی و ی روز ب این پیاما میخندی ایول ک ی خانواده پر جمعیت داری خدا حفظتون کنه ایشالا 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

میدونی اگه یه روز بفهمه نمیخواستیش چه آسیبی میبینه 

من خودم دختر وسطی خانواده بودم بعد من پسر شد خیلی تبعیض ها دیدم اما سپردم به خدا ، الانم خدا خودش جوری زندگیم ساخت بیشتر از خواهر و برادرم به درد خانوادم خوردم

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

بذار پسرت پانزده سالش بشه ،بذار یکم صداش کلفت بشه 

امیدوارم با رفتارایی که ازش میبینی بیشتر شرمنده ی دخترت نشی که الان توی اوج بی پناهی داری اینجوری باهاش برخورد میکنی 

من. معمولا اینجوری حرف نمیزنم ولی خودت کلاهتو قاضی کن، اون بچه الان کسی رو داره غیر از شما که نیاز هاش رو بگه؟! واسه چی گریه میکنه؟ چون دختر باید سیراب محبت و اغوش مامانش باشه 

بعدا صدبرابر این محبت رو برمیگردونه ولی پسر روحیه اش اینجوری نیس

حالا بازم فرق بذار

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بدون شک این روزا میگذره خودتم میدونی و ی روز ب این پیاما میخندی ایول ک ی خانواده پر جمعیت داری خدا ح ...

از ته دل از خدا میخوام اروم بشه منم یع ذره از این خستگی دربیام با عشق بزرگسون کنم

بذار پسرت پانزده سالش بشه ،بذار یکم صداش کلفت بشه  امیدوارم با رفتارایی که ازش میبینی بیشتر شر ...

قشنگ گریه کردم با حرفات😭😭😭

عزیزم بخدا خودم متنفرم از این تبعیض اصلا نمیدونم چم شده