2777
2789
عنوان

من فقط یه پسر میخواستم...

1858 بازدید | 44 پست

یه دختر دارم دوسال جلوگیری نکردم زدو دوقلو باردار شدم با تمام وجود تا لحظه ی زایمان مطمن بودم دوتاش پسره حتی میگفتم سونو اشتباه میکنه

الان سه ماه زایمان کردم یه دختر و یه پسر

پسرم اروم ساکت اصلا انگار بچه ای تو خونه نیست

ولی نگم از دخترم پدرمو دراورده عذابی بهم میده دیدنی حسرت یه لحظه خواب راحتم یه لحظه استراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان

ان شاالله همشون سلامت باشن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

عزیزدل موقعیت شما آرزوی ماست

ناشکری نکن

من یه پسر دارم

الان باردارم بازم پسره خدا رو شکر ولی خدا میدونه چقدر حسرت دختر داشتن به دلم میمونه

ناشکری نکن

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
هیچ حسی به دخترم ندارم هیچی اصلا انکار بچه ی من نیست دارم میمیرم از عداب وجدان میگم اخه چرا اینجوری ...

میدونم خسته ای شایدم افسردگی بعد از زایمان هست

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

اینجوری نگو بع نعمت خدا..

میدونم سختع..

میدونم خستع میشی...

توام آدمی نیاز ب استراحت داری...

خودمون تا دوساعت خوابمون اینور و اونور شع کل اخلاقمون و رفتارمون میرع زیر سوال... 

درستع!

اما ترخدا اینطوری نگو، مو ب تنم سیخ شد... میدونی چند میلیون نفر منتظر گریع ی بچع از وجود خودشونن؟؟؟😭😭

🙂

خجالت میکشم بابت رفتارم میگم خدایا کاش دوتاش هم جنس بود یا دختر یا پسر  حداقل اون موقع توجهم ...

خدا ب دلت نگاه کرده اون چیزی ک دوس داشتی داده اینجوری فک کن از طرف خودشم ی کادو خوشکل دخترتو داده اون امانته دستت تازه توجهت بهش باید بیشتر باشه

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚