2777
2789

در حال حاضر من ی رابطه ی ۱۰ ماهه دارم اولین رابطه مه واقعااااااااا خیلیییی زیاد دوسش دارم اونم منو دوس داره ارزش قائل میزاره برام 

ولی اون برخلاف من گذشته ش زیاد روشن نیس با خیلیا دوس بوده بضی از اون دخترایی ک باهاشون بوده هنوزم ک هنوزه ب یادشن پروف مشکی بیو دپرس استوری غمگین میزارن 

اونقدری حالم بده تو دل خودم میگم من ک اولین عشقش نیستم عاشقیو این قبلا تجربه کرده 

میدونی باهم خیلی خوبیم ولی ی غم خاصیم تو چشش حس میکنم ک انگاری ب اونی ک میخواسته نرسیده دختر باشی میفهمی از کجا گفتم 

دارممممممممممم دق میکنمممممم از دست دخترایی ک هنوز ب یادشن (شاید اینم دلش گیره پی یکیشون) خواهشاااااا بگید ک شما چیکار میکردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی  خوبیم باهما ولی شکستای زبادی داشته این منو میسوزونه

خب خوب باشید چون رابطه اولتع فکرمیکنی خوبید شاید تو از ته دل بخایش اما فکر نکنم اون اینجوری باشه کسی ک چندتا رابطه ذاشته خیلی تورو هم جدی نمیگیره

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
هففف سختمه اوهوم شایدم حق با توعه 💔

سختت نباشه مطمعن باش فراموش میکنی اون قلب خیلیا رو شکسته قلبتوهم میشکنه تا بدتر از این نشده بذارش کنار 

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥