2777
2789

من چندوقت پیش داشتم تلفنی با شوهرم حرف میزدم انگار صدای زنگ یه گوشی از این نوکیا قدیمیارو شنیدم.شوهرمم گفت تو ماشینه.از اونروز فکرش عین خوره تو مغزمه.از یه طرف میگم شاید اشتباه کردم یا شاید صدای رادیو بوده از یه طرفم میگم اگه درست شنیده باشم چی.شما جای من بودین چیکار میکردین؟اصلا تاحالا شک کردین؟چیکار کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از تغییر رفتاراش که همون پنهون کاری بود شک کردم و درست هم حدس زده بودم. از گوشیش و سیمش همه چیو میتونی بفهمی. البته اگه ضایع بازی در نیاری. انشالله که چیزی نبوده باشه. جمله آخرم واسه این گفتم یه عده نیان منو بخورن.. 🙄

عزیزم شک نکردم ولی چشم باز کردم یک روز فهمیدم نصف زندگیم رو بهم خیانت کرده بود

تازه واسه ازدواج با من یک شهر رو به هم ریخته بود و همه فکر میکردن و فکر میکنن که یک عاشق واقعی هست

فقط خودم میدونم چه جونوری هست و چه خیانت عظمی به من کرده

گوشی مامانم مخاطبین هست که‌همش لیست معلم ها و.. جدا هست 

من همه شون را میدونم که الان رفتم دیدم یه مخاطبین معلم ها هست که باهاش حرف رده که نمیدونم 

به ۱۰۰ تا جا که میشناسم منشی آموزشگاه هستش پیک فرستادم که نگاه کنن بهم بگن که این کیه 

نمیدونم چرا از مامانم نمی‌ترسم که مامان این کیه :/

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿