2777
2789

سلام مامانای گل لطفا اگر بچه تون بریچ بوده یا هست تجربیاتتون رو برام بفرستین

مثلا چه مراقبتهایی میکردین؟

چرخید؟

چند هفته چرخید؟

چرخیدنش رو حس کردین؟

برای خوابیدن چه کار میکردین؟ چون من واقعا مشکل دارم!

و .....

ممنونم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هفته ۳۵ بریچ بود بعد خودش چرخید هیچ مراقبت خاصی نداره اذیتش هم فقط اینه گاهی قفسه سینه ات تیر میکشه یا انگار داره قلبت وایمیسه اونم سر بچه داره فشار میاره چیز خاصی نیست

سحرمیم و saharmg سابق
كار خاصي نكردم هفته هاي اخر خودش چرخيد

یعنی ممکنه بچرخه؟

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫
ماه اخر تو اتاق  کاملاً تاریک نور چراغ قوه رو بنداز زیر نافت بچه کلا با سر میچرخه طرف نور 🥰😘

چه جالب شما امتحان کردی؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
تا هفته ۳۵ بریچ بود بعد خودش چرخید هیچ مراقبت خاصی نداره اذیتش هم فقط اینه گاهی قفسه سینه ات تیر میک ...

من الان هفته ۳۵ هستم هنوز بریچه 

نمیدونم بچرخه نچرخه

من که سر خوابیدن اونم به دست چپ خیلی مشکل دارم

آره گاهی وقتا سرش فشار میاره زیر معده م دیگ نمیتونم نفس بکشم انگار ریه و معده و قلبم میاد تو حلقم

گاهی وقتا تو خواب اینطوری میشم

من الان هفته ۳۵ هستم هنوز بریچه  نمیدونم بچرخه نچرخه من که سر خوابیدن اونم به دست چپ خیلی مشک ...

ببین بریچ هم نبود هفته های آخر اوضاعت همین بود حساس نباش کلا اواخر بارداری سخته مخصوصا خوابیدن

سحرمیم و saharmg سابق
آره چند نفر براهمشون جواب داده عزیزم 

چقدر خوب...

میدونید چند بار انجام دادن و چه مدت زمانی؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.