2777
2789
عنوان

تولد دخترم نزدیکه ❤🌈⚡🎈🎉

603 بازدید | 64 پست

دوستان چن وقت دیگه تولد دخترمه میخواد ۱ سالش بشه.به نظرتون تم تولد چی بخرم؟؟؟کیک چی بخرم؟؟؟؟اصلا موندم.کادو به نظرتون چی؟؟؟

شوهرم میگفت براش ماشین برقی میخرم اگه بخره بهش میگم واسه تولدش بخره...

اگه ایده دارین واسه تولد چه تو خوراکی ها چه مدل و طعم کیک چه دیزاین و تزئین هرچی که دوست دارین بگین..عکس ام بزارین از تولد خودتون ام اگه خواستین بزارین.😍😊😊☺

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

آخی انشالله تولد ۱۰۰۰ سالگیش

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
آخی انشالله تولد ۱۰۰۰ سالگیش

ممنون گلم

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰/۱۰ تولد یکسالگی فرشته من و خودم بود 😍🎂⁦❤️⁩

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃

ماشین برقی ظلم بزرگی در حق بچس...ب عنوان ی مادر میگم چیزی بخرین ک بچه هیجان جست خیز فعالیت زیاد کنه باهاش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سلام.

بفرمایید چه نوع تولدی میخواین بگیرید کمکتون کنم.

جمعی یا تنها

چه خوراکی و غذایی مد نظرتونه

عصرانه یا شام

و در مورد تم ها.

کارم دیزاین و تشریفاته

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
تولدش مبارک پیشاپیش عزیزم همیشع سلامت باشن❤️😘

مرسی عزیزم

سلام. بفرمایید چه نوع تولدی میخواین بگیرید کمکتون کنم. جمعی یا تنها چه خوراکی و غذایی مد نظرتونه ...

یه جشن خوب بگیرم با یاد موندنی آخه اولشه واسه همون.حدا باید ۳۰ ۴۰ نفر مهمون دعوت کنم.بعد عصرونه میگیرم.اینطوری دیگه.فهمیدین چطوری میگم؟؟؟

🎉🎊🪅✨️🎉🎉مبارکه بسلامتی

ممنون عزیزدلم

ماشین برقی ظلم بزرگی در حق بچس...ب عنوان ی مادر میگم چیزی بخرین ک بچه هیجان جست خیز فعالیت زیاد کنه ...

چرا برا بچه ی ساله که بلد نیس نه پا بزنه نه چیزی خوبه سوار میشه مشغول میشه من برا یک سالگی دخترم خریدم امسالم دو سالگیش بود سه چرخه خریدم البته بلد نیس هنوز باز خودم هل میدم😂

🌈🌨️🐆🕊️🖤

ای جان. مبارک باشه ان شاالله عروسیش.

تم یونیکورن خیلی جذابه. کیکش هم یونیکورن بخر.

مهمانیت شام یا عصر؟

بنظرم براش طلا بخر روز عروسیش بهش بده.

منم تولد یکسالگیم مامانم برام گوشواره انگوری و گردنبند خریده بودسر عقد بهم دادش تمام سالهایی ک مجرد بودم فک میکردم فروختیمش ب حدی ذوق زده شدم ک نمیتونستم حرف بزنم😍😄💓

خدایا مارو معرفتت خیلی حساب کردیم. دشمن شادمون نکن💓
چرا برا بچه ی ساله که بلد نیس نه پا بزنه نه چیزی خوبه سوار میشه مشغول میشه من برا یک سالگی دختر ...

قرار نیست که سوار شه آخه مهمون داریم میگم زشت نشه نگن تولد گرفتن کادو ام یه چیز ارزون دادن...وقتی باباش توانی خریدشو داره چرا نگم نخره‌؟  آخه دندون ام در نیاورده که شاید با تولدش یکی بگیرم

تولدش مبارک پیشاپیش عزیزم همیشع سلامت باشن❤️😘

خیلی ممنون خوشگلم