فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم. ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته میشود که رودههایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا میچرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده میگویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمینمودی و از کارهای بد مردم را منع نمیکردی؟🔸او می گوید:بله، به کار های خوب امر می کردم، ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[متفق علیه].گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤. آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•
نمیدونم والا موندم.اولش گفممت ابن قیمت خرید نمیکنمباز طاقت نیاوردمتو ۱۸۰۰وخورده ای خرید کردم.بازمپولمجمع شده میخوامبرمخرید نمیدونم برمنرم چی میخواد بشه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.