2777
2789
عنوان

چهل روزه ندارمت💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 25 پست
چطوری تصادف کرد با چی بود اگه ناراحت نمیشی بگو عزیزم.  خداوند رحمتشون کنه عزیزم😔

تو ماشین بود یه ماشین پیچید جلوش 

برای اینکه نزنه به اون فرمون رو کج کرد و چپ کرد 

چندتا کله زد ماشین و خواهر قشنگم درجا فوت شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
آخی عزیزدلم خدا ب دلت ب حق فاطمه ی زهرا صبر بده و غمو از دلت ببره خدا انشالله بچتو سالم و سلامت نگه ...

ممنونم گلم

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برا دلت.  امروز پنج شنبس لابد چهلمه خواهرته😕😭

خدانکنه😭

بله😭😭😭😭

مجرد بودن؟ خدا به شما و خانوادتون صبر بده.  دنیا ارزش نداره. انقد گریه نکن.  هممون دیر یا ...

بله مجرد بود 

ببخشید فضولی مگه خواهرتون تو جاده بودن؟ اخه تو شهر و خیابون مگه ماشین چپ می کنه

تو اتوبان بود