2777
2789
عنوان

خانوما امشب شب لیله الرغایبه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 55 پست
بمیرم برات 😔 من مشکل مالی دارم نمیتونم بچمو‌ هم ول کنم خودم جایی رو ندارم چه برسه با بچه برم

منم حمایت خانواده ی همسرمو دارم برای همون خاطرم جمعه انشاله خدا خودش کمک هممون کنه

نور بر تاریکی پیروز است💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم حتما برات نماز میخونم انشاءالله به حق خانوم فاطمه زهرا(س) سال دیگه همین موقع با بچه سالم ...

مرسی عزیز دلم ایشالا هر حاجتی داری خدا بهت بده 

واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
لطفا دعا کنید بتونیم پول طلبکارمون رو جور کنیم و بدهیامونو بدیم بیشتر از این آبرومون نره  شکای ...

عزیزدلم 

انشاءالله به حق این شب و ماه عزیز

پولتون پر برکت بشه و رزق و روزیتون هزار برابر بشه و ابروتون حفظ بشه و بدهیات صاف و خیالتون اروم😍

برای منم دعاکنیدباتست مثبت روزموعدم پریودشدم منتظرنی نی بوداماپریودشدم

عزیزدلم 

انشاءالله تا سال دیگه حتما دامنت سبز بشه

یک بچه خوش روزی،سالم و صالح و خیلی خوب نصیبت بشه عزیزم😍

انشالله خدا گره از مشکلت باز کنه صلوات فرستادم ۵تا شماهم برای سالم و سلامت نی نی م تو بغلم تو دعا کن ...

عزیزمم ممنونم

انشاءالله که نینیتو سالم بغلت بگیری و یک بچه سالم و صالح و خوش روزی و خوبی باشه 😍

در مورد پایاننامه ام تصمیم درست بگیرم و زودتر کاراشو شروع کنم  درسهای این ترمم رو برسونم و ...

مرسی مهربون برای دعاهایی ک گذاشتی

انشاءالله که تمام کارات روی روال بیفته و همشون یکی یکی حل بشن

ذکر لاحول و لا قوة الا بالله علی العظیم خیلی برای تسریع و گشایش کارهات کمک میکنه

انشاءالله حاجت رواباشی

هرسال دم عید نوروز و این جور مناسبتاامین دعا رو می کنن ولی هرسال بازد بگم قربون پارسال

چی بگم بخدا

ما بنده ها کاری جز دعا و گشایش و خواستن از خدا ازمون بر نمیاد 

انشاءالله امسال فرجی بشه و خدا نگاهی بندازه و مشکلت حل بشه با نیت قلبی و از ته دل بخواه باشه ک حاجت رواشی🌹