2777
2789
عنوان

خانوما امشب شب لیله الرغایبه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا گره از مشکلت باز کنه صلوات فرستادم ۵تا شماهم برای سالم و سلامت نی نی م تو بغلم تو دعا کن😭♥️

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
دعا کن طلاق خدایی بگیرم خدا نجاتم بده از دست مرد روانی

انشاالله هرچی زودتر نجات پیدا کنی و راحت ورها و ازاد و مستقل بشی و روپای خودت بایستی و موفق ترین باشی

در مورد پایاننامه ام تصمیم درست بگیرم و زودتر کاراشو شروع کنم 

درسهای این ترمم رو برسونم و در کل زودتر فارغ التحصیل بشم

۲۴ بهمن قرار هست برم روانپزشک‌ جدید ، کاش اینبار خوب بشم 😔

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

انشاالله حاجتت روا عزیزم منم روزه ام یادت میکنم موقع افطار برا ازدواج منم دعا کن اسمم مریمه بزودی م ...

حتما عزیز دلم

قبول باشه روزه ات انشاءالله 

انشاءالله که به زودی مریم جان یک بخت خوب،یک آدم خوب با یک خانواده خوب و با فرهنگ و با خدا و باشعور نصیبت بشه

انشاالله امسال سالی باشه که اون خبر خوبی ک منتظرشی اون حاجتی که میخوای رو بشنوی و بهش برسی

هرسال دم عید نوروز و این جور مناسبتاامین دعا رو می کنن ولی هرسال بازد بگم قربون پارسال

لایک نکنید .توروخدا 
برات دعا کردم  دعا کن تو دلیم سالم بیاد قلبش تشکیل بشع  یبار قبلی دلم شکسته

عزیز دلم

حتما برات نماز میخونم

انشاءالله به حق خانوم فاطمه زهرا(س) سال دیگه همین موقع با بچه سالم و خوشگل و آرومت که تو بغلت وول میخوره بشینی این شبو دعا کنی

انشاءالله بچت با سلامت کامل به دنیا بیاد و خوش پا قدم باشه و صالح و مومن و زیر سایه مامان و باباش بزرگ بشه😍