نوشتن روزانه
هنگامی که فکرها و احساسهایمان را روی کاغذ میآوریم، میتوانیم عملکردهای لازم و واکنشهای مناسب را بهتر تشخیص دهیم. اگر فقط در مورد آنها فکر کنیم و یا فقط درموردشان صحبت کنیم ممكن است واكنشهاي مناسب را تشخيص ندهيم. دوست همدردی در مجله راه زندگی از نحوه به کارگیری نوشتن می گوید:
من با ترسم چه کردم؟ من از ابزار نوشتن استفاده کردم. این بار، این ابزار نوشتن بود که واقعاً چرخش من را به سمت بهبودی آغاز کرد.
*نشستم و آنچه ترس می گفت (باکلمات کاملاً قوی) نوشتم. سپس انگشتانم را به سوی خدا چرخاندم و آنچه را که شنیدم خدا به من گفت و من آنها را نوشتم*. اوه، چه خدای عاقل و فهمیده ای دارم. وقتی کلماتی را که خدا برایم نوشته بود خواندم، بلافاصله احساس آرامش و تمرکز بیشتری کردم. دریافتم که شجاعت این را دارم که از میان این ترس عبور کنم و به اقدام صحیح بعدی ادامه دهم، نه اینکه در ترس خود محورانه خود فلج بمانم.
برنامه ما یک برنامه عملی است و من بسیار سپاسگزارم که خداوند مرا به ابزار نوشتن راهنمایی کرد تا به من کمک کند ترسم را برطرف کنم. مسئولیت من این است که اقدامی انجام دهم و وقتی این کار را انجام میدهم، آرامشی را پیدا میکنم که امروز به زندگی مطابق با شرایطش ادامه دهم. امروز انتخاب من این است که در راه حل زندگی کنم.
‐--------------------------------------
*** ترس از خودمحوری میاد
خودمحوری در عدم خدا محوریه
برای اینکه نترسیم سهم خودمون رو اجرا میکنیم و بقیه اشو میسپاریم بخدا و دنبال نتیجه دلخواه نمیگردیم