2777
2789
عنوان

اره اصلا من یه زن حسود بدبختم😢

1325 بازدید | 47 پست

چیزایی که تو دلم میخواد بخرمشون ولی باید چشامو روش ببندم ولی یکی دیگه خیلی راحت بهشون میریه اعصابم خورد میشه😣😣😣

نمونش دوست داشتم واسه عید مبلمو عوض کنم ولی پول نداریم جاریم چهارمین دست مبلیکه داره میخره

شوهر من صبح تا شب سرکار اصلا نمیبینمش شوهر اون شانس داشته تو کارش یسره جیم میزنه و خونه هست ور دلش راحت حقوق میگیره اونم بیشتر😣😣😣

خونه بهتر وسیله های بهتر ماشین بهتر همه چی راحت میگیرن حالا من و شوهرم پدرمون در اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحسودی که مبلت عوض نمیشه گلم دیدت به دنیا بهتر کن سرت سلامت باشه

خداوندا توبهترین حقیقی ترین معجزه هارا داری 💜سخت ترین معجزه زندگیم برای تو آسان ترین است 💜معجزه زندگیم راممکن کن❤️🌹۹سال انتظار مادر شدن دارم وهنوز ممکن نشده مرادریاب یاربم🌹

خواهر ما میخواستیم تخت رو عوض کنیم اینقدر صدا میده اعصابمونو ریخته به ولی الان شوهرم گف نمیشه خا که چی بشینم خودمو بکشم اون برادرشوهرتم از کارش جیم میزنه پولش حرومه گفته باشم 

اینقدر ازاین آدم بی مسئولیتا بدم میاد

تو ام حسودیتو بکن ببنم چی بهت میرسه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

هی حق داری سخته قبلا هرکیم ضعیف تر بود باز با تلاش بیشتر احتمال رسیدن به رویاهاش وجود داشت الان دیگه خیلی وضعیت سخت شده ولی خب به خاطر حال روحی خودتم شده سعی کن زیاد تو فکر همچین مسائلی نری و از زندگی خودت لذت ببری چون اون الان کیفیشه ولی تو تک تک لحظات عمرتم داری با حسادت کردن به اون میسوزونی