2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نگم؟

330 بازدید | 17 پست

ما یک ماه پیش ی مقدار پول از پدرشوهرم گرفتیم ماشین خریدیم برادرشوهرم پارسال این موقع بیشتر از این پول قرض گرفت ازشون و ماشین خرید هنوزم نداده به خواهرشوهرم ۳۵ ملیون چن روز پیش داده دماغشو عمل کرده ب برادرشوهرم و خواهر شوهرم یک بارم نگفته پول دادم یا پس بدید امروزکه خونشون بودم بحث عید شد و خرید عید من گفتم والا من ک یک ساله خرید نکردم و امیدم به عید بود اونم فک نکنم خرید کنم باید بدهیمون و بدیم مادرشوهرم گف به غریبه بدهی ندارید ک خرید کنید حالا میدید پدرشوهرم سریع گف کار خوبی میکنید خرید نمیکنید بدهیتون و بدید لازم داریم خیلی خیلی بهم برخورد نمیدونم چیکارکنم از این میسوزم ک به خواهرشوهرو برادرشوهرم هرچی میخوان میده و اصن نمبگ اونوقت واس ما سریع گفت بدید نمیدونم ب شوهرم بگم حرف باباشو یا نگم عیدم هرچب گفتن خرید کن نکنم خودشون متوجه میشن؟

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت به چیزایی سربسته بگو

بعدشم برو تا دلت میخواد خرید کن و چشمشون در بیار

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تو خریدتو بکن بزار شوهرت با باباش بدهی‌شو صاف کنه..کلا تو لذتتو ببر✌🏼

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

از اول اشتباه کردی پیش خونواده شوهر خودتو کوچیک کردی و گفتی سالی یبار عید هم شاید خرید نکنم 👀

بیخیال خودتو بزن نشنیدن. و حتما خرید عید هم برو. 

این مردا وظیفشونع در حد توان سالی یبار هم شده برای زن و بچه هاشون لباس بخرن. 

رو بدی سال‌های بعد هم هی هیچی نمیخره برات. بعد ب شوهرتم چیزی نگو بالاخره باباشه و اگ پول و بخواد باید خودش شخصا ب پسرش بگه. 

اگه خودتون سر بحثو باز نمیکردین شاید از شما رو هم نمیگرفتن، ولی وقتی خودتون میگین بدهی، دیگه مطمئن ب ...

اولین بارشون نبود ک میگفتن میدونم ک لازم ندارن و تو حسابش خیلی بیشتر از اینا هست شوهرمم گرف گف سود بانکیش رو میدم بهتون هرچن ماه ک بمونه دستم ولی دلمو خیلی شکست . منم مث دختر خودش هرماه خرید کلی میکنه ولی منی ک ۱.۲ ساله خرید نکردم و سریع گف خب بدهی مردم واجب تره خرید نکنید بدهیتون و بدید لازم دارم😔😔

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
از اول اشتباه کردی پیش خونواده شوهر خودتو کوچیک کردی و گفتی سالی یبار عید هم شاید خرید نکنم 👀 بیخی ...

اره بهترین کاره خودمو بزنم ب نشنیدن و کار خودمو کنم 

دقیقا مردا پرو میشن بخدا ۲ ساله خرید نکردم و لباس تکراری میپوشم منم هم سن خواهرشوهرمم و دارم میبینم ک هرماه داره خرید کلی میکنه ینی دلشون نمیسوزه اینجوری دل ادمو نیشکنن منم دل دارم ولباس نو دلم میخواد فقط باید بشینم ببینم خریداشون و بگم مبارک باشه ؟ 

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
اره بگو به شوهرت  اوناهم متاهلن؟؟؟

نه مجردن ولی ما دوستم بودیم هر پولی باباش میداد تا قرون اخرش و میگرفت بخدا برادرشوهرم ۱ ساله بیشتر از پولی ک ما گرفتیم ازشون گرفته ی بار صداشون در نیومده بگن بده میگه لازم داریم اگ لازم داشتن چطور ۳۵ ملیون داده پول عمل بینی دخترش همین امروز فقط نزدیک ۲ ملیون لباس خریده بود دخترش منم دل دارم فککن خریدای اونو دیدم گفتم مبارکه مبدونن من ۲ ساله خرید نکردم پشت بندش گف خرید نکن خیلی دلم شکست

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

نمیدونم اگ مازنا حرف نزنیم یاخیلی صمیمی نباشیم چ اتفاقی میفته اصلا لزومی نداره ازین موارد تعریف کنید بحث کشیده میشه ب جایی ک الان خودخوری کنید همیشه بزارید سربسته بمونه منکه داغ گذاشتم تاچیزی ازم نپرسن حرف نمیزنم اونم میگم نمیدونم خبرندارم 

نمیدونم اگ مازنا حرف نزنیم یاخیلی صمیمی نباشیم چ اتفاقی میفته اصلا لزومی نداره ازین موارد تعریف کنید ...

اره واقعا کاش نمیگفتم دلم بدجور شکست ک انقد فرق گزاشتن بین دخترو عروس خواهرشوهرم رفته بود نزدیک ۲ ملیون خرید کرده بود گفتم مبارکه هنو جم نکرده بود گف خب خرید نکن بدهی واجب تره لازم دارم اگ لازم داشت چطد ۳۵ ملیون داده عمل بینی این خریدای هرماهه چی😔

مامان ابرا و آرهان 😍🥰