2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 17 پست
اره بهترین کاره خودمو بزنم ب نشنیدن و کار خودمو کنم  دقیقا مردا پرو میشن بخدا ۲ ساله خرید نکرد ...

آره همون 😏

حالا من مجردما. 

چن سال پیش بابام کمی دستش تنگ بود. ما هم کلی درکش کردیما 

ولی بابام ب مامانم گفته بود میشه امسال رو خرید نکنین. مامانم گفته بود بهیچ وجه ما سالی یبار میریم شهرستان ابرو داریم ولی بخاطر تو ارزونتر می‌خریم و 

بعد مامانم ب من گفت ک اگ قبول کنیم دیگه عادت میکنه. 

بعد از اونور، خاله ام از سر دلسوزی بخاطر تنبلی شوهرش ک عرضه نداره کار کنه از 5 سال پیش خرید عید نکرد و الان شوهرشم پرو پرو بهش میگه سالی یه تیکه میخرم برات. 

پیرارسال یه کیف خرید امسال یه جفت کفش. 

ولی من و مامانم از تابستون شومیز و اینا هم خریدیم برداشتیم تا کسی تن مون نبینه و برای عید استفاده نکنیم چون دم عید قیمتا چن برابر میشن. 

حتی شده لباس قسطی بیار کسی نفهمه. 

بخدا مردا عادت میکنن اگ رو بدی بهشون. 

چون وظیفشونع پوشاک زن رو تهیه کنن اگ نمیتونن پس چرا زن گرفتن!!!!! 

خودتو بزن کوچه علی چپ و بیخیالی.... 

آره همون 😏 حالا من مجردما.  چن سال پیش بابام کمی دستش تنگ بود. ما هم کلی درکش کردیما  ...

اره منم ۲ سال خرید نمیکنم خودم حس میکنم اگ ی کم دیگ نخرم داره عادت میشه براش

بخدا مام چن وقت پیش بشون پول قرض دادیم اصن یک بار نگفتیم میخواسن بدنم چقد گفتیم حالا لازم دارید بمونه نمیدونم چطو دلشون میاد انقد راحت دل بشکنن ی زن تمام دلخوشیش همین خریده اینم ازش بگیزی چی میمونه 

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مجردن ولی ما دوستم بودیم هر پولی باباش میداد تا قرون اخرش و میگرفت بخدا برادرشوهرم ۱ ساله بیشتر ا ...

تو خودتو ناراحت نکن اصلا هم این موضوع رو تو نباید مطرح میکردی اونا از پسرشون پول میخوان نه از تو که !!! همسرت میدونه و پدرش از خریدتم نزن برو واسه عیدت بخر اون دیگه با همسرت که قرضشو پس بده یا اصلا نخواد بده