2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تنهان وهمبازی نداره

871 بازدید | 62 پست

چیکار میکنید براشون که جبران بشه؟ آخه هیچ چیزی جای بازی با همسن و سالها رو نمیگیره

من تو شهرغریبم هیچکسونداریم شوهرمم سرکاره همش خودمم حوصلم نمیکشه نهایت یه ساعت باهاش بازی کنم مهدم نمیتونم ببرمش ازم خیلی دوره سختمه خیلی دلم براش میسوزه 

ببرش خانه ی بازی

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداره متاسفانه شهرمون 

مهد کودک بهترین گزینه هست

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

پسرمنم 9سالشه تنهاست کاش میشد ی بچه دیگه می آوردم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
دختر من ده سالشه و مدرسه میره تک بچه است تو غربتیم همیشه ناراحته که تنهاست مدرسه را به عنوان شهر ...

تا دیر نشده یه همبازی براش بیار.

کلی با نی نی وقت میگذرونه.

دخترم زندگیمه❤️