اههه منم بخدا خونمون مغازه اسباب بازی شده اما بچم شاد نیس
دقیقا پسرمن باشگاه و کلاسم میره ولی همه ش میگه تنهام دلم آتیش میگیره براش
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای جااانم خوبع که همبازین میشه یه ذره راهنمایی کنی درمورد بچه دوم بگی خیلی سخته؟
من هر دورا تنها تو غربت بزرگ کردم همه میگن خوشبحالت از آب وگل در اومدن اما نمیدونند چه روزهایی گذروندم سخت که هست اما خب خوبی هم داره همین که دیگه سرگرم هستن نمیخواست من باهاشون بازی کنم اما خب بزرگ تر میشن خیلی دعوا وبحث میکنند حسادت میکنند کوچیکتر بودن بهتر میشد اوضاع کنترل کرد
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜