2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تنهان وهمبازی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 62 پست
من از کوچیکیش تا الان همیشه اسباب بازی های زیاد و گرون  میخریدم براش همیشه هم ناراضیه که تنهاس ...

درعوض مامان باباشون سرسام میگیرن از شلوغی،پسر همسایمون میاد با پسرم بازی کنه من دیوونه میشم از سروصدا و شلوغ بازیاشون

اههه منم بخدا خونمون مغازه اسباب بازی شده اما بچم شاد نیس

دقیقا پسرمن باشگاه و کلاسم میره ولی همه ش میگه تنهام دلم آتیش میگیره براش

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تک بچه ها تا اخر همینطوری میمونن 

الان من پامیشم این درس نمیخونه

اصلن‌مسولیت پذیر نیس

عادت کرده تمام کارهاشو من انجام بدم

دلم برای خودم میسوزه ده ساله بودم برادر خواهر کوچکمو نگه میداشتم درس میخوندم خونه تمیز میکردم

مامانم هم معلم بود هم دانشجو

این تک بچه ها تا اخر همینطوری میمونن  الان من پامیشم این درس نمیخونه اصلن‌مسولیت پذیر نیس عا ...

اره دقیقا مشخصات بچه منوگفتی شما چرادوتا نیاوردی وای اصن حوصله یه بچه دیگه ندارم

بزارش کلاسای ورزشی  هم مشغول میشه اونجا چندتا بچه میبینه هم بدنش خوش فرم میشه برای سلامتیشم خو ...

هیییع خواهر رد منه همش تنهایی جایی واینمیسه  باباشم بی مسئولیت  کلا حوصلشو نداریم بچمو

چهارسالشع

پس شما میتونی به دومی فکر کنی چون تفاوت سنی زیادی نخواهند داشت ولی من 😔 خیلی دیگه دیر کردم 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
دقیقاااا دختر منم ۴ سالشه خییییلی تنهاس دلم براش میسوزه من اصن نمیتونم باهاش بازی کنم 

چکارکنیم براشون ؟بخدا قلبم دردمیگیره بخاطرش همش عذاب وجدان دارم غیرازاینکه الان همبازی نداره اینده هم تنهاس ن خواهری ن برادری بی کس وتنها

ای جااانم خوبع که همبازین میشه یه ذره راهنمایی کنی درمورد بچه دوم بگی خیلی سخته؟

من هر دورا تنها تو غربت بزرگ کردم همه میگن خوشبحالت از آب وگل در اومدن اما نمیدونند چه روزهایی گذروندم سخت که هست اما خب خوبی هم داره همین که دیگه سرگرم هستن نمیخواست من باهاشون بازی کنم اما خب بزرگ تر میشن خیلی دعوا وبحث می‌کنند حسادت می‌کنند کوچیکتر بودن بهتر میشد اوضاع کنترل کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜