2777
2789

بیخیال بعضی از مردا اینجوری کرمشونو میریزن😂

همیشه که نشونه خیانت نیست 

اگ خدایی نکرده باشه گندش درمیاد خودتو درگیر و حساس نکن 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درک نمیکنم زوج هایی رو ک میگن رمز تلفن همراه همیدیگرو هیچ دلیل قانع کننده ای نداره ک من رمز گوشی شوهرمو نداشته باشم 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
اصلا درک نمیکنم زوج هایی رو ک میگن رمز تلفن همراه همیدیگرو هیچ دلیل قانع کننده ای نداره ک من رمز گوش ...

دقیقا.مثلا اون کسی که دوسش داری کنارته واقعا باکی میخوای چت کنی؟ فوقش پیامی بیاد از طرف رفیقی مادری خواهری برداری.اگه یه چیزی نباشه که دلیلی نداره اینارو پنهان کنی واقعا

مطمئن باش داره خیانت میکنه اگر گوشیش رمز داره سعی کن یواشکی بپای تا رمزشو بفهمی وتا کامل ته و توی کارشو در نیاوردی چیزی نگو چون بیشتر انکار میکنه و محکم‌کاری بیشتر میکنه  تجربه شو تو شوهر خواهرم دارم که بهت میگم 

گوشیتو بزار تو حالت فیلمبرداری بعد یواشکی بزار جایی که شوهرت معمولا تنهایی با گوشیش مشغوله اینجوری رمزو میفهمی بعدا شب که خوابید برو ته و توی کارشو در بیار و همه چیز رو مستند برای خودت نگه دار تا به موقع با سند و مدرک حالشو جا بیاری

زندگی مشترک یعنی حرف زدن و تفاهم  دلیلی نداره نزاره به گوشی دست بزنی یا نگاه کنی

ولی ما خیلی تفاهم نداریم😔😔اصلآ نمیدونم چطوری ده ساله داریم زندگی میکنیم🤔خیلی با هم اختلاف داریم

ولی ما خیلی تفاهم نداریم😔😔اصلآ نمیدونم چطوری ده ساله داریم زندگی میکنیم🤔خیلی با هم اختلاف داریم

خوب اختلافتو با ارامش بهش بگو اگه علنی بگی نظرم مخالف توعه معلومه لج میکنه

یکم برو زیرپوستش ببین چکار میکنه 

گوشیشو چک کن محیط کارش چطوره؟