برگشت گفت تو لیاقت این موبایل و پول رو نداری برا چی آنقدر برات خرج کردن
کینه ای نیستم
و متاسفانه قهر کردنم اصلا بلد نیستم
ایشون خودش یه هفته س سر سنگینه
تعداد رای : 13
نظرسنجی
🫀قلبم میگه : تو این دنیا که معلوم نیست کی تا دو دقیقه دیگه زندست قهر
2
15%
می کنی ؟ باهاش حرف بزن و معمولی شو چون من دوستش دارم
0
0%
۲ 🧠 مغزم میگه : یه بار آشتی نکن تو ببین اون چیکار می کنه آدمی که این
6
46%
حرف رو میزنه لیاقت تو رو نداره
5
38%
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشون اخه کجا دوست داره کسی وقتی یکیو دوس داره بهش احترام میزاره ببین تو فقط دوسش داری ...
پس لعنت به من که نمی تونم از زندگیم حذفش کنم
هر روز ۴ ساعت مجبورم کنارش باشم و بینمش
هوف
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
بذار یه نصیحت و پند بهت بدم یه روزی همه راه هایی که با دلت رفتی با عقلت برمیگردی🙂پس از اول با عقلت ...
مرسی رفیق از نصیحتت
پس لعنت به من که نمی تونم از زندگیم حذفش کنم
هر روز ۴ ساعت مجبورم کنارش باشم و بینمش
هوف
پس لعنت به من که نمی تونم از زندگیم حذفش کنم هر روز ۴ ساعت مجبورم کنارش باشم و بینمش ه ...
حالا پسره یا دختر؟ اگه پسره که معلومه انگار واسه سرگرمی باهاته زیاد واسش جدی و مهم نیستی اگرم دختره معلومه باز واسه وقت گذرانی و سرگرمی باهات هست در هر صورت کمرنگ کن این رابطه رو زیاد خیری توش نیست فقط تو ضربه میبینی
حالا پسره یا دختر؟ اگه پسره که معلومه انگار واسه سرگرمی باهاته زیاد واسش جدی و مهم نیستی اگرم دختره ...
دختره
رفیقمه
فدات باور کن بااارها وبارها هرموقع بین دل و عقلم موندم و بعد مدتها به این باور رسیدم هر تصمیمی با دل ...
متشکرم ازت که تجربه ت رو باهام به اشتراک گذاشتی و کمک م کردی