2777
2789
عنوان

میخام یه درد دل کوچیک بکنم .شاید خیلیا مسخرم،کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
وای من همیشه رایانه میگم 

برای اینکه اشتباه نکنید ،یارانه ،از یاری میاد .کمک ،مبلغ کمکی .

رایانه ولی همون کامپیوتر هست😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
رشد بچم کم بشه .اشتباه از خودمه ....مادر باشی متوجه میشی همه ی زندگی مادر معطوف میشه روی فرزند 

عزیزم اگر تو مادرشی اونم پدرشه اولا،  دوما شما میگی من حسرت به دلم مونده و شوهرم بهم خرجی نمیده فقط پول یارانس منم میگم اشتباه میکنی خرج خونه میکنی باید از شوهرت بگیری... سوما  دلیل نمیشه چون مادری حق زندگی رو از خودت سلب کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر تو مادرشی اونم پدرشه اولا،  دوما شما میگی من حسرت به دلم مونده و شوهرم بهم خرجی نمیده ...

من فقط الویت زندگیم فرزندم هست و بس

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
یعنی چجوری خودم براش خرج نکنم؟!

چیزایی که ازت انتظار داره رو بهش بگوهمونطورکه به انتظاراتت پاسخ نمیده بهش بگو..اون همه جوره لابدمیخواددرخدمت واختیارش باشی خوب اسلام هم مثلا نفقه روواسه خمین چیزا گذاشته بگودرحدهمون خرج اندک بهش پاسخ میدی..شامل هرچیزی میشه حتی روابط زناشویی والا...مشاوره برو کمک بگیر ویادیگه خیلی داره اذیتت میکنه بگو میری دادگاه اونجا حقتوتعیین میکنن وظیفشه پرداخت کنه ...متنفرم ازمردای اینجوری...ببین زندگیتوباسیاستی ببرجلو تامجبوربشه خودش خرج کنه..

یاهربارپولی میده نصفشو یواشکی بزارجای دیگه بگو وسیله گرونه خرج شد از غرزدن و..نترس وبیخیال باش..ولی بکش ازش اینارو بایدوادارکنی خرج کنن بگو خرج بچشو خودش تامین کنه نه شما..بنداز سردلش..

چیزایی که ازت انتظار داره رو بهش بگوهمونطورکه به انتظاراتت پاسخ نمیده بهش بگو..اون همه جوره لابدمیخو ...

ماهی یکبار هم سمتم نمیاد و کلا سرده 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
یاهربارپولی میده نصفشو یواشکی بزارجای دیگه بگو وسیله گرونه خرج شد از غرزدن و..نترس وبیخیال باش..ولی ...

میگه ب من چ میخواستی کم خر کنی تموم نشه 

ای بابا..چیزی توجیباش نداره؟؟؟سرش جای دیگه گرم نیست؟؟هیچ مردی اینقدرتحمل نداره اخه🤔

نه .کلا سرذد هست حتی اخلاقی .اهل حرف و کلام هم نیست .حتی همسایه ها هم میفهمن میگن چرا اینقدر سرده و اهل سلام علیک نیس 

عجب چه ادمیه اخه..بنظرم مشکوک میزنه..

نه مشکوک که نیست .ندیدم چیزی تا بحال 

ان شاءالله..ولی ازیه مشاورکمک بگیر.

مرسی عزیزم التماس دعا