2777
2789
عنوان

میخام یه درد دل کوچیک بکنم .شاید خیلیا مسخرم،کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
خوشبحالت که رایانه دستته شوهر من اونم نمیده به من میگه خرج داری کاش رایانمو بده دیگه هیچی نمیخوام

خیلی سخته 

خدا کمکمون کنه .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار تو خونه یعنی چی مثلا 

توی دیوار ی عالمه فروشگاه هست ک دنبال کسی ان ک توی فضای مجازی مثل تلگرام یا حتی ایتا و روبیکا واسشون بفروشه

سود خودتم ورمیداری

یا اصلا باکس درست کن عروسک درست کن بفروش

جانِ شوهر عمت لایک نکن💘
عزیزم..... ناراحت نباش بچه‌ات بزرگ تر میشه مری سرکار دستت میره تو جیب خودت فدات شم غصه نخور ب خودت ...

آره ب همین دل خوشم 

میگذره .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
خوشبحالت که رایانه دستته شوهر من اونم نمیده به من میگه خرج داری کاش رایانمو بده دیگه هیچی نمیخوام

یارانه عزیزم .

منم مثل شما گاهی  این دوتا رو  قاطی میکنم ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
الهی خوشی به زندگیت بیاد و بتونی مستقل بشی

مرسی عزیزم از حرف قشنگت .الهی آمین 

خیلی سخته  خدا کمکمون کنه .

اره خیلی حسرت همه چی رو دلمونه ولی وسایل خونه همه چی میخره منم یه چیزی احتیاج داشته باشم انقدر میگم اخرش به زور میخره کاش منم رایانمو بده دیگه واسم هیچی نخره

اره خیلی حسرت همه چی رو دلمونه ولی وسایل خونه همه چی میخره منم یه چیزی احتیاج داشته باشم انقدر میگم ...

خیلی بده انکار استقلال و اختیار از آدم گرفتن .واقعا همه چیز باید ب زور بخرن .

شما مادر من نیستی؟  عزیزم میدونم سخته دلم برای مادرم خیلی میسوزه خدا به امثال شما و مادر من مس ...

خیلی دلم ب حال بچم میسوزه خیلی خیلی .فقط باید در آمد خودم داشته باشم 

عزیزم اشتباه خودته که همون مبلغ کمی هم که داری برای بچه میذاری و خرج خونه پول یارانه هم ک میاد سریع ...

رشد بچم کم بشه .اشتباه از خودمه ....مادر باشی متوجه میشی همه ی زندگی مادر معطوف میشه روی فرزند 

بری دادگاه نفقه ات بیشتراین میشه..حالا که خرجی بهت درست نمیده توهم زیادخودتو واسش خرج نکن...

یعنی چجوری خودم براش خرج نکنم؟!