2777
2789

من ۶ساله ازدواج کردم اصلا همسرم بهم خرجی نمیده،فقط کارت یارانه دستمه همین ،بچه هم دارم. وقتی چیزی میخرم مثلا مرغ یا تخم بلدرچین یا وسایل دیگه دوتا تیکه میشع پولم زود تموم میشه .آرزو خرید پنکیک لوازم آرایشی و کفش و خیلی چیزای دیگه دارم پولم فقط میرع برا بچم .تازه همینم کلی همسرم دادم بیداد می‌کنه که خرج کردی ۸۰۰تومن پول دستت بوده چکار کردی .واقعا خیلی تحقیر میشم خیلی می‌شکنم .فعلا بچم کوچیکه نمیتونم برم سر کار خیلی محتاج شدم .خسته از این زمونه که آرزو کوچکترین چیزا دارم گاهی غبطه میخورم ب حال اون افرادی که همسرشان ماهیانه بهشون پول میده ماشین خریده برای زنشون و کلی استقلال مالی .نمی‌دونم از شانس بد روزگار این شد بخت ما کلی حسرت حتی کوچکترین چیزا 

الان پر از اشک هستم که دارم چت میکنم .

خدایا خودت روزی برسون ب خودم که محتاج نباشم .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

منم مثل خودتم با این تفاوت یارانه هم دستم نیست

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت یارانه رو برای خودت خرج کن .مرغو اینا نخر .میشه؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
همسرت پولارو چیکار میکنه پس😒😒😒😒 در کل کار تو خونگی کن ک محتاج هیچکی نباشی

کار تو خونه یعنی چی مثلا 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

عزیزم چرا مسخرت بکنیم 

شوهرت واقعا آدم بی فرهنگیه 

هنوز نمیدونه وظیفشه خرجی خونه رو بده و برای خونش کم نزاره 

و ب علاوه ب زنش پول تو جیبی بده

خاک تو سرش واقعا😑

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

دیگه خرج بچه و خونه رو خودش بده لااقل کارت یارانه هم پست شما باشه 😑

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚