2777
2789
عنوان

عکس شوهر رفیقمو توی نی نی سایت دیدم

1167 بازدید | 53 پست

من عکس نامزد رفیقمو توی نی نی سایت دیدم بعد رفتم به رفیقم گفتم فکر کردم خودش گداشته اونم گفت خبری ندارم اینا حتی سایتو نمیشناخت

بعد اون کسی که عکسو اینجا گذاشته بود میگفت این شوهرمه الان رفیقم اسم کاربری اون کاربرو که عکسو گذاشته بود میخواد

ولی من پیداش نمیکنم بعد میترسم بگه دورغ میگم از یطرفم اگه پیدا کنم میترسم دردسر بشه چیکار کنم

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون یارو ابرو کلفت تتو داره نیس؟؟

نه یکماه پیش بود دیروز عکس شوهرشو نشون داد گفتم اینو توی فلان جا دیدم بعد بقیه قصیه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

از اول نباید میگفتی .برا خودت دردسر درست کردی

کلا گند زدم الانم عین 🐴 توی گل گیر کردم چیکار کنم

چرا گفتی اصلا شاید فقط شبیه بودن

نه خودش بود مطمینم اونم رفته به شوهرش گفته منم نمیدونم چیکار کنم

کلا گند زدم الانم عین 🐴 توی گل گیر کردم چیکار کنم

بگو کاربریش ترکیده چون عکس بقیه و میذاشته.دیگه هم نمیشه پیداش کرد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
باید تلپیکو ذخیره میکردی یا اسکرین میگرفتی همیشه با مدرک حرف بزن

برلی چند وقت پیش بود دیروز عکس شوهرشو دیدم