2777
2789
عنوان

سرکلاژ و طول سرویکس 😭

10765 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من۱۴ هفته با طول سرویکس ۳۴ به دلیل سابقه دوبار زایمان زودرس  سرکلاژ شدم و پساری هم گذاشتم طول سرویکسم هفته ۱۸ سونو شکمی۴۶ بود هفته ۲۲ مجدد طول سرویکس چک کردم ۳۰ بود خیلی خطرناکه و آیا اندازه گیری طول سرویکس بعد از سرکلاژ مهمه؟؟کسی تجربه ای داره؟؟

بعد از سرکلاژ نمی‌دونم واقعا چک کردن سرویکس چقدر اهمیت داره ولی من با سرویکس 21 بدون سرکلاژ و پساری تا آخر بارداری رسوندم ، یه نفر دیگه هم میشناسم با 17 و انقباض های رحمی به آخرش رسوند 

حالا که به سی رسیدی دیگه به نظرم تا آخر بارداری استراحت مطلق مطلق مطلق باش سر پایین باسسن و پا کمی بالا تر باشه ان شاالله تا آخرش به سلامت میرسونی 

عزیزم طول سرویکستو با سونوی واژینال اندازه میگیری؟

سی نرماله 

تازه دکترم به من گفت اگه طول سرویکست بیاد زیر ۲۵ سرکلاژ میشی چون سابقه زایمان زودرس بخاطرسوراخ شدن کیسه آب داشتم خود سرکلاژ احتمال پارگی رو‌ میبره بالا ، یعنی تا ۲۵ هم برسه زیاد خطری نیست نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از سرکلاژ نمی‌دونم واقعا چک کردن سرویکس چقدر اهمیت داره ولی من با سرویکس 21 بدون سرکلاژ و پساری ...

الان ۲۲ هفته هستم هنوز خیلی مونده تا الانم استراحت بودم ایشالا که به خیر بگذره ولی دست خودم نیست خیلی استرس دارم بازم ممنون که دلداریم دادی❤️

عزیزم طول سرویکستو با سونوی واژینال اندازه میگیری؟ سی نرماله  تازه دکترم به من گفت اگه طول سر ...

عزیزم شما الان چند هفته ای ؟؟

چون ددو تا زایمان زودرس داشتم دست خودم نیس خیلی استرس دارم

عزیزم شما الان چند هفته ای ؟؟ چون ددو تا زایمان زودرس داشتم دست خودم نیس خیلی استرس دارم

من الان سیزده ، طول سرویکسم تو ان تی ۳۷ بود ، هفته بعد قراره سونوی واژینال انجام بدم

منم استرس دارم ، آخه اگه مشکلم خدایی نکرده تکرار بشه سرکلاژ کمکی نمی‌کنه 

الان ۲۲ هفته هستم هنوز خیلی مونده تا الانم استراحت بودم ایشالا که به خیر بگذره ولی دست خودم نیست خیل ...

عزیزم استرس باعث میشه توی بدن هورمون اکسی توسین ترشح بشه و این یعنی انگار به خودت آمپول فشار زدی و این به نفع هیچ کس نیست 

مدیریت کن استرست رو 

قرار نیست همیشه یه اتفاق بیفته که  رها کن و بسپرش به خدا همین نداشتن استرس باعث میشه شرایط همین شکلی که هست باقی بمونه 

هر وقت حالت بد شد به خودت بگو خیلیا توی این شرایط بودن و تا تهش رسوندن منم یکی از همونا ،شرایط تو با بارداری های قبل فرق می‌کنه  اگر قبلاً سقط اتفاق افتاده بخاطر این بوده که خودت تجربه الانت رو نداشتی دکترت هم نمیدونست قراره این اتفاق بیفته و ملاحظات کمتری رو لحاظ می‌کرده برات ،  الان مراقبت انجام میدی ، آمپول و شیاف استفاده میکنی استراحت مطلق میمونی استرس رو کنترل می‌کنی همه اینا کمک می‌کنه که شرایط این بارداری با دو تای قبلی متفاوت بشه ، شرایط که متفاوت بشه نتیجه هم متفاوت میشه بی خیال شو و شرایطی که توش هستی رو بپذیر و اینو بدون تنها کسی نیستی که این مسأله رو تجربه می‌کنه 

من الان سیزده ، طول سرویکسم تو ان تی ۳۷ بود ، هفته بعد قراره سونوی واژینال انجام بدم منم استرس دارم ...

عزیزم من ان تی ۳۴ بود ططول سرویکسم اما خودم می خواستم سرکلاژ بشم ایشالا که شما نیاز پیدا نمی کنی ولی به نظرم سرکلاژ  باعث می شه حداقل بعدش می دونی که هر کاری که ازت برمیومد انجام دادی ایشالا که به سلامتی فارغ شی

عزیزم استرس باعث میشه توی بدن هورمون اکسی توسین ترشح بشه و این یعنی انگار به خودت آمپول فشار زدی و ا ...

بیشتر چون تکرار اتفاقاته استرس می گیرم ناخداگاه استراحت خیلی سعی می کنم اما دخترم ۳سالشه و ۲۸ هفته دنیا اومده فوق العاده شیطونه و اونجور که باید نمی تونم استراحت کنم آخه دلمم نمیاد بفرستمش اینور اونور گناه داره بچم 

ایشالا که هر چی خدا بخواد سپردمش به خدا

ممنون عزیزم ❤️😘🥰

من الان سیزده ، طول سرویکسم تو ان تی ۳۷ بود ، هفته بعد قراره سونوی واژینال انجام بدم منم استرس دارم ...

راستی مشکل شما چی بوده ؟

من نارسایی و نرمی شدید دهانه رحم و افتادگی شدید رحم و همیشه انقاباظاتم شروع میشه

بیشتر چون تکرار اتفاقاته استرس می گیرم ناخداگاه استراحت خیلی سعی می کنم اما دخترم ۳سالشه و ۲۸ هفته د ...

عه شما چقدر مثل منی ، دختر منم سه سالشه ۲۸ هفته دنیا اومده ❤ الانم باردارم بخاطرش نمیتونم استراحت کنم