اتفاقا بهش گفتم من سه تا سقط داشتم بابت مشکل انعقادخون خواستم زودتر بفهمم باردارم که دکتر برام انوکس ...
من از هفته 5 روزی 2تا انوکسپارین 5000 تزریق میکردم موقعه بارداری. منشیش خره پ
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفسهاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم راستش من سه روزه لکه بینی دارم .نمیدونم چه خبر اوضاعم ولی گذاشتم دهم که موعدمه بگذره برم ازمایش بدم توکل بخدا بینهایت هم دارم تا تکون میخورم لکه بینی و یکم خونریزی دارم😔
عزیزم منم ده ماه تواقدام بودم باردارنشدم پیج فلورا تاجیک رو دیدی؟نکات خیلی خوبی میگه اتفاقا بیشتر افرادی که هستن تنبلی تخمدان دارن و راحت نتیجه گرفتن .توی همین نی نی سایت هم سرچ نکاتش رو نوشتن