2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عددش صد بود گفت مشکوکه به بارداری اما صبرباید کنم البته من تا دهم که موعد پریودیمه وقت هست

عدد بالای 25 باردار قطعی دیگ عزیزم. مبارکه

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
مرررسی عزززززم.منشی دکتر گفت فکرکردم بارداری خواستم نوبت بزنم برات اما باردارنیستی توذوقم خورداما من ...

چرت گفته ادم بیسواد. 

این و دیگ هر خانمی ک اقدام میکنه میدونه بتا 10تا 25 شک داره. 

بالای 25حتما بارداری هست

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
چرت گفته ادم بیسواد.  این و دیگ هر خانمی ک اقدام میکنه میدونه بتا 10تا 25 شک داره.  بالا ...

اتفاقا بهش گفتم من سه تا سقط داشتم بابت مشکل انعقادخون خواستم زودتر بفهمم باردارم که دکتر برام انوکسپارین بنویسه گفت نه اگه الان بزنی سقط میشه ماههای اخر درحالیکه من مطمینم الان باید بزنم .