2777
2789

من 3سال عمل کردم. سنگ صفرا داشتم 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرتون بده بگید چجور دفع داشتید ازمایش خاصی دادید الان رفغ شد؟

چهار روز بعد عمل و در آوردن درن؛یه شب تب و لرز شدید داشتم خودش دفع شد. دوروز بعد دوباره یکی دیگه دفع کردم. (خوردن سیب خیلی تو پایین اومدن سنگ اثر داره)رفتم دکتر ام آر ای دادم و معاینه کرد به شدت درد داشتم. دکتر گفت خانوم اصلا سنگریزه نمونده اصلا مورد اینجوری نداشتیم منو فرستاد سونوگرافی. اونجا بعد معاینه دکتر گفت چون دوتا سنگ بزرگ قبل عمل دفع کردی و مجاری از کنار معده میگذره به شدت قسمت عثنی اشرت ملتهب شده. یه مدت پرهیز کردم و قرص مصرف کردم تا خوب شدم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

من چون مجبور شدم برم مرکزاستان و اونموقع برف میبارد با تکونهای ماشین هم یکی از سنگریزه ها دفع شد. کلا سه تا بعد عمل دفع کردم

چهار روز بعد عمل و در آوردن درن؛یه شب تب و لرز شدید داشتم خودش دفع شد. دوروز بعد دوباره یکی دیگه دفع ...

یک دنیا ممنونم جوابمو دادین نمیدونستم ماجراش چطوریه  ایشالا سالم باشید

یک دنیا ممنونم جوابمو دادین نمیدونستم ماجراش چطوریه  ایشالا سالم باشید

خواهش میکنم عزیزم؛ انشالله مشکل شما هم حل بشه.

گلم منم سنگ داشتم بعد ازعمل بازم درد دارم دکتر میگه ممکنه سنگ باشه هنوز توی مجرا

دکتر ب من گفت اگه درد داشتی یعنی سنگ دارد مجرا شده باز باید بری سونو تا سنگ پیدا بشه و باز بیای... فکر کنم شمام اینجوری شده 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
خب شما چکار کردی من خیلی ترسیدم روحیم ضعیف شده

من بعد عمل دردی نداشتم عزیزم. 

شام اگه درد داری برو لاپارسکوپیه دیگ کاری نداره ک