دیشب خواب دیدم بی بی چک منفی بود آزمایش هم منفی بود اما رفتم دکتر سونو کرد گف بارداری و من تو خواب ب ...
منم وقتی خواب بارداری میبینم تا چند روز بعدش توهم میزنم خیلی مهربون میشم احساس میکنم بچه دارم واقعا😂
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
مورچه اومده بود میخواست سر شوهرمو ببره زورش نمیرسید😑😑😑😑
واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
نوبت ای وی اف داشتیم خیلی استرس داشتم شبش خواب دیدم همه جا تاریک شب شده اسمون پر ازستاره یهو فضایی ها حمله کردن شکلشون شبیه اسپ ..رم بود شروع کردن به بمباران داشتم از دستشون فرار میکردم یکی از دوستام صدام زد نرو وایسا امتحان ریاضی داریم من یادم نمی اومد اصلا درس ریاضی چی بود.تو همین گیرودار گوشیم زنگ خورد جواب میدادم باز ویبره میزد باطریشو دراوردم باز ویبره میزد کلافه شده بودما جیغ زدم گوشی رو پرت کردم یهو بیدار شدم اون صدای ویبره هشدار گوشیم بود صداش تو خواب اذیتم میکرد.
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.