2777
2789
دیشب خواب دیدم بی بی چک منفی بود آزمایش هم منفی بود اما رفتم دکتر سونو کرد گف بارداری و من تو خواب ب ...

منم وقتی خواب بارداری میبینم تا چند روز بعدش توهم میزنم خیلی مهربون میشم احساس میکنم بچه دارم واقعا😂

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یبار آیدلمو تو خواب دیدم با پیژامه و آفتابه به دست در خونمون:/🚶‍♀️

دختری هستم عاشق موسیقی🎼  نوازنده‌ی ویولن🎻کشته‌مرده‌ی فیلم🎬  و در انتظار آینده‌ای روشن ⛓️💚                یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋                    دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بی‌قرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورچه اومده بود میخواست سر شوهرمو ببره زورش نمیرسید😑😑😑😑

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یبار آیدلمو تو خواب دیدم با پیژامه و آفتابه به دست در خونمون:/🚶‍♀️

منم خواب دیدم ایدلم ازم خونه برای زندگی میخواد منم بردمش تو یه جای یه متری گفتم بخواب 🗿🗿🗿🗿 

یونگیه بدبخت

منم خواب دیدم ایدلم ازم خونه برای زندگی میخواد منم بردمش تو یه جای یه متری گفتم بخواب 🗿🗿🗿🗿  ...

وای😂😂😂

کلا از این خوابا راجبش خیلی میبینم.یه بارم خواب دیدم منو برد واسه گوشیم گارد بخره بعد فروشنده شناختش برد خوردش😐🤣🤣

دختری هستم عاشق موسیقی🎼  نوازنده‌ی ویولن🎻کشته‌مرده‌ی فیلم🎬  و در انتظار آینده‌ای روشن ⛓️💚                یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋                    دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بی‌قرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)
واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅اخه چه خوابیه این

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

خواب دیدم یکی از فضا اومده داره منو تهدید میکنه که اگه کاری که میخوادو براش انجام ندم ابرومو میبره(چون اون خبر داشت من یه کاری کرده بودم)

از یه ورم کاری که میخواست خیلی ظلم میشد در حق یکی

منم تو خواب مونده بودم چیکار کنم

😅😅اخه چه خوابیه این

مشتاقم بدونم خودت چکار میکردی؟😂

اگه واستادی نکا میکردی خب میرفتی کمک🤣🤣

زیاد خواب میبینم 

همه از هم بدتر کابوسن 

نوبت ای وی اف داشتیم خیلی استرس  داشتم شبش خواب دیدم  همه جا تاریک شب شده اسمون پر ازستاره یهو  فضایی ها حمله کردن  شکلشون شبیه اسپ ..رم بود شروع کردن به  بمباران  داشتم از دستشون فرار میکردم یکی از دوستام صدام زد نرو وایسا امتحان ریاضی داریم من یادم نمی اومد اصلا درس ریاضی چی بود.تو همین گیرودار گوشیم زنگ خورد جواب میدادم باز ویبره میزد باطریشو دراوردم باز ویبره میزد کلافه شده بودما جیغ زدم گوشی رو پرت کردم یهو  بیدار شدم اون صدای ویبره  هشدار  گوشیم بود  صداش تو خواب اذیتم میکرد.

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.