اها یکی دیگه هم یادم اومد...خواب دیدم میخواس بیاد خونمون در خونه وایساده بود مامانم نمیذاشت بیاد تو.بعد مامانم چنان دادی زد سرش که پرت شد و محووو اصلا🤣
دختری هستم عاشق موسیقی🎼 نوازندهی ویولن🎻کشتهمردهی فیلم🎬 و در انتظار آیندهای روشن ⛓️💚 یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋 دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بیقرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)
نه اتفاقا نگا میکردم بعد تو خواب به شوهرم که سرش رو زمین بود میگفتم امیر خاک تو سرت مورچه اومده بخورتت😑😑صبح به خودش میگفتم میگفت اگه تویی که خودتم کله منو بار میزدی پشت وانت میفرستادی دم خونه مورچه🤣
همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
راستی واست صلوات فرستادم تو تاپیک ات هم بودم چون تجربه نداشتم چیزی نگفتم🌹
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
بدترینش این بود ک یکی داشت اذیتم میکرد بعد من میخواستم داد بزنم ولی نمیتونستم یعنی انگار تارای صوتی نداشتم هرچی میخواستم داد بزنم اصن صدام در نمیومد و نفسم میگرفت خیلی بد بود
نه اتفاقا نگا میکردم بعد تو خواب به شوهرم که سرش رو زمین بود میگفتم امیر خاک تو سرت مورچه اومده بخور ...
😂😂😂
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
اون کامنتمو ریپلی کردی میخواستم همونو ج بدم نمیشد ب این یکی فرستادم گلم فداتشم عزیزم مم ...
آها اونجا کاربری ات رو نشناختم و امضای رو نخوندم عزیز دل واسه همین متوجه نشدم
انشالله به حق این ماه عزیز حاجتت رو بگیری به نیت حضرت علی اصغر
ممنونم عزیزم دعا کردی برام که سخت محتاجم❤️
یه بار خواب دیده بودم رفته بودم فروشگاه اونجا مایع ظرفشویی رایتل داشت🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بعد یه بار خواب دیده بودم که من و دو تا از دوستام سیم کارت پرنده شده بودیم و پرواز میکردیم هر سه تامون هم ایرانسل بودیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣