2777
2789

دیشب خواب دیدم بی بی چک منفی بود آزمایش هم منفی بود اما رفتم دکتر سونو کرد گف بارداری و من تو خواب ب هیچکس نمیگفتم باردارم و خیلی مواظبش بودم 

فقط شوهرم میدونس 

🙃

میخوان ترورم کنن😐

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای😅🤣

تآره داشت بوسم میکرد از لب 🤢🤢🤢🤢🤢🤢 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خوش ب حالت

چرا

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

من و مادرم سه شب پشت سر هم خواب یک نوزاد دختر رو می‌دیدیم.

چند ماه قبل هم من و همسرم سخ شب پشت سر هم خوابای بد می‌دیدیم یک شب هر دومون خواب دیدیم چند تا زن جادوگر میخوان جادومون کنن .

وایییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دو سه سال پیش خواب دیدم اون بازیگره هس اسمش یادم نیس ولی تو ساختمان پزشکان نقش نیما بود روانشناس 

داشت تو حموم کیسه میکشید بهم یا ابلفضضض بخدا یطوری شدم گفتم ولی چرت ترین خوابم بود ونمیدونم ب چ دلیل باید میدیدمش😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هُوَ مَعَکُم اَینَ ما کُنتُم🍃🕊

اکثرا خواب های چرت و پرت میبینم

الان که یادم اومد خواب هایی که از آدمای معروف میبینم که بیدار میشم تو نت میزنم میبینم همچین آدمی وجود داره 😂

و خواب هایی که با بعضی ها ازدواج کردم 🤣

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خواب دیدم روی یه تپه ام که چند تا تپه بغل این تپه به شکل گرد چسپیدن خاک هاشون نارنجی رنگ بود و زیر این تپه ها خالی بود تپه ها وسط آسمون بودن و بغل تپه ای که من روش نشسته بودم یه خونه زرد رنگ بود و من پایین رو نگاه میکردم و میترسیدم که بیفتم یا تپه ها قل بخورن بیفتن

رو به روم آسمون بود که یدونه شهر داخلش بود پایین ام یه جاده آبی و یه روستا بود که شبیهه شهر بود و خب توپ از دستم قل خورد داشت میرفت پایین تپه منم دنبالش بودم بعد رسیدم پشت خونه فهمیدم آسمون به آخر نمیرسه و تپه ها درونش محو میشن و از ترس توپ رفت آخر آسمون و محو شد

این خواب رو چندین دفعه دیدم و به شدت لذت بخش بود