باران۵۵۰ مدیر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 933 عنوان پیام های خیانت شوهرمو خوندم 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 125 پست بچه ها حالم بده خیلی بدمن می خواستم برم مسافرت اتفاقی پیام های شوهرمو خوندم هماهنگ کرده زن بیاره هنگم بی نهایت حالم بده همه چی از دست رفت 1401/11/05 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۵۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 933 الکی نزار برو ک خوشبحالش بشه.اون از خداشه.براش نقشه بکش حالشو بگیر دیگه چی کار کنم
vara عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2122 خب الانم مچشو گرفته چیزی که باید میفهمید رو فهمیده کسی بخواد طلاق بگیره با همین چت هم میگیره چون مت ... اینجوری ابروشم میرفت تا آخر عمرش جرات نمیکرد خیانت کنه . مگه اینکه اسب طلاق نخاد
ستاره_دی_ماهی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1161 الانم می تونم طلاق بگیرم چه فرق می کنه اسکرین شات دارم اسکرین مدرک حساب نمیشه درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23825 وانمود کن رفتی خونه باباتروزش ک رسید کلید بنداز برو تو با مامور بگیرش " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
khatoon9 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1864 ٨ میلیون مهمتره یا زندگیت؟ باید وانمود میکردی رفتی. بعد با مامور مجشونو میگرفتی. بعدم طلاق و اجرا گذ ... مهم اینه توکل به خدا کنه .مرد که خیانت کنه خیانت میکنه .ان خود ش میتوانه مهریه اش بعدا بزاره اجرا ....تا شوهرش به گوه خوری بیفته...
باران۵۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 933 پیاماشو چطور خوندی گوشیش خونه بود مگه نه نمی دونست یه خطش تو ایتای من وصل بود یعنی خطه دست من بود خطو گرفت ایتا موند البته الان قطعش کرد
zariiinaz عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 2378 اسکرین مدرک حساب نمیشه دقیقا پروسه طلاق خییلی سخته مدرک محکمه پسند میخوان مثلا در حال خیانت با دو تا شاهد مرد باید بری و...
nutella_khanum عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 9992 وسایل خودتو جم نکن وسایلشو جم کن بزا دم در خودش بره چرا باید تو بری
باران۵۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 933 وانمود کن رفتی خونه بابات روزش ک رسید کلید بنداز برو تو با مامور بگیرش فعلا که لو دادم فهمیدم
niluoofar عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 719 بهش بگو داری میری مسافرت ولی تعقیبش کن و سر بزنگاه زنگ بزن پدر و مادرش که مثلا ی کاری هست ضروری برن خونت .اونا همچین صحنه ای ببینن ب عنوان بزرگتر بهتره دخالت کنن و حساب کار شوهرت دستش بیاد اونجوری خودت هم دخالت نکردی و نمیدونه که تو فرستادیشون و فکر میکنه مسوفرتی
باران۵۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 933 وسایل خودتو جم نکن وسایلشو جم کن بزا دم در خودش بره چرا باید تو بری یعنی زورم میرسه خیلی پر رویه
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23825 فعلا که لو دادم فهمیدم اسکرین فرستادی هنوز جواب بهت نداده " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
دخترصحرااااا عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 810 اینجوری ابروشم میرفت تا آخر عمرش جرات نمیکرد خیانت کنه . مگه اینکه اسب طلاق نخاد به خدااا بی فایده س حرفه ای تر میشن اینجور مردا اسی ته دلش میدونه دیگه شوهرش دنبال رابطه رفتهحالا دیگه تصمیم با خودشه
_nazinazdone عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 84 نه نمی دونست یه خطش تو ایتای من وصل بود یعنی خطه دست من بود خطو گرفت ایتا موند البته الان قطعش کرد اشتباه کردیاز پیامات مشخصه نمیخوای جدا بشی و میخوای بمونی چون بهونه های الکی میاریفقط بهش گفتی و روش حالا تو روی تو باز تر میشهمتاسفانه از بین بد و بدتر ، بدتر رو انتخاب کردیحداقل میتونسی بهش گوش مالی حسابی بدی تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شدهام تو اگر خسته شدی... درپس پردهی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو
باران۵۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 933 حالا نری هم امروز نه یه روز دیگ که نباشی این کارو میکنه پس عاقلانه تصمیم بگیر همین فکرو کردم