2777
2789
عنوان

پیام های خیانت شوهرمو خوندم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 125 پست
بهش پیام دادم فهمیدم  آخه می خواستم برم کربلا  الان نمی دونم برم نرم

برو سفر 

گور پدرش هوسباز برو زیارتتو کن سلام منم ب امام حسین برسون 

بذار اونم ب گوه خوریش برسه

این سفر برات لازمه حال و هوات عوض میشه از خونه دور شو ک موندنت بی فایده ست فقط دق میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 8 میلیون بابت کربلا دادم نمی خواستم کنسل کنم 

٨ میلیون مهمتره یا زندگیت؟ باید وانمود میکردی رفتی. بعد با مامور مجشونو میگرفتی. بعدم طلاق و اجرا گذاشتن مهریه 

از اون ور میگم دارم خونه رو واسه این خالی می کنم  از اون ور میگم خوب بمونم که چی بشه

بمونی نهایتا برنامه شو واسه خونه خراب کردی،، میره بیرون کارشو میکنه

یا اگر رفتی توی پیام بگو رفتم برای همیشه به این دلیل

تکلیف بچه رو هم دادگاه مشخص میکنه... 

بزار بدونه که درجریانی... سکوت کنی بدتر میشه

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
الانم می تونم طلاق بگیرم چه فرق می کنه اسکرین شات دارم

اسکرین به درد نمیخوره

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
کولی بازی دیگه چی کار کنم  بچه ها به من بگید چی کار کنم من الان مخم هنگه

الان میدونه ک میدونی؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بنظرم کربلا جایی نیست که بخواهی بخاطرکار شوهرت نری 

برووووو اونجا هم دعاش کن که ادم بشه 

بگو تقاص پس بده 

اتفاقا جای خوبی داری میری 

برو خدا پشت و پناهت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

نمی دونم دیگه پیام دادم معلوم نیست بیاره یا نه  بعدم می خواستم واسه اولین بار برم کربلا&nbs ...

امام حسین بزنه تو کمرش بی لیاقت. بهش بگو نرتیکه تو ک میخوای کثافت کاری کنی چرا منو میفرستی مسافرت بگو میرم خونه بابام

بمونی نهایتا برنامه شو واسه خونه خراب کردی،، میره بیرون کارشو میکنه یا اگر رفتی توی پیام بگو رفتم ب ...

خوب منم دقیقا همین کارو کردم 

وسایلمو جمع کردم دیروز که نبودم امروز اومدم جمع کردم دارم میرم 

اگه میخوای جدا شی 

بگو میرم بعد بمون مچش و بگیر آبروش و ببر

وقتی طرف اومد زنگ بزن پدر شوهری برادر شوهری کسی بیاد

اگه میخوای هم زندگی کنی به رو نیار که پرروتر نشه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

حالا که گفتی اینکارو کن... 

برو کربلا قبلشم بگو تو دیگ برام مردی برگردم تکلیفمو. روشن میکنم

هم کربلا رفتی هم شوهره فکرش درگیر زندگیش میشع و کاری نمیکنه هم فرصت فکر کردن داری

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت