125سکه برام مهم نیست راستش چون شوهرم خوبه شکرخدا نسبت ب خیلیا که میبینم نه خیانتی میکنه نه منت پول میذاره سرم هرچی هم بهانه میخرم مهریه میخام چیکار ماشینشم بنام کنه خونه هم وام داریم روش واگرن اونم میزد بنامم
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
هرچیزی که تو سالای زندگیمون به دست بیاریم اگر به مشکل بخوریم خدایی نکرده بینمون نقسیم میشه طبق قرارمون🤍
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند