2777
2789
عنوان

همسر قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 5204 بازدید | 176 پست

نومزدم ۱۸۲ 

مهمه برام قد با اینکه ۱۶۴ هستم خودم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دهنت سرویس😑😂لاغری چ ربطی ب اخلاق داره خاهرمن

هر چی چاق و خپل دور برمونه مهربونن

لاغرا بد اخلاقن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون قدر که ظاهر و فیزیک زیبا برای خانوما لازمه 

قد بلند و هیکل مناسبم برای اقایون لازمه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چه همه شوهراشون قدبلند😶

ما که تو کامیل خودمو شوهرم یه پسر برادرم بلنده اونم ۱۸۴ تازه بنظرم خیلیییی بلنده گردنم درد میگیره باهاش حرف میزنم ولی کیف میده انقد دوس دارم قد و بالاشو قربونش برم

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

من ۱۸۰ ب بالا دوست دارم ولقعا خییییلی برام مهمه.    ولی متاسفانه کسی ک عاشقشم ۱۷۵ ۱۷۶ ایناس خییییلی عاشقشم همه نکات ضعفشو پذیرفتم ولی. بخاطر قد بعضی موقع ذهنم منحرف میشه.  کاش راهی بود قدش بلند شه تا من هم با عشقم هم با معیارم تصمیم بگیرم  ۲۲ سالشه 

حال دلتون خوب ❤️
هر چی چاق و خپل دور برمونه مهربونن لاغرا بد اخلاقن

ن بابا اینطورا نیست والا مال منکه لاغرع مهربون دلسوز جون فدا میکنه برا کسایی ک دوسشون داره حاضره خودش اذیت بشه بقیه نه

ربطی نداره عزیزم خدا شوهرتو سر عقل بیاره اینطوری باور میکنی ک لاغراهم مهربونن

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

بله ملاک زیباییه😍

درد ب قلبم قدش ۱۸۴ هستش منم ۱۶۰☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

زیاد بلند هم خوب نیست تو هم سن و بیشتر نشون میده و اگه ورزش کار نباشه هیکل بدی خواهد داشت یا خیلی لاغر همسر خودم 180 خوبه راضی ام البته که8 ساله بدنسازی کار میکنه و هیکل وقتش تناسب داره خودمم160

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
هر چی چاق و خپل دور برمونه مهربونن لاغرا بد اخلاقن

بابای من چاق و خوشگل ولی پدرمونو در اورد با بی فکریاش با بدخلقیاش مادرمو پیر کرد هزار جور مریضی داره مادرم

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
عزیزم بازیگگرای خوب ایرانی ام همینن بهرام رادان 175 خوشگلم هست اصلا برام عجیبه ادما انقد ملاکه زیبای ...

۱۷۵ برا مرد خیلیم کوتاه نیست 

مهم اینه به خودت بیاد عزیزم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛