2777
2789
عنوان

همسر قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 5187 بازدید | 176 پست

من از ۱۷۵ دوس دارم تا ۱۸۵ 

اما اقامون ۱۸۵ خودمم ریزم ۱۶۰😁😂

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
چجوری جذبش کردی بگو ماهم یاد بگیریم🌚🙏🏻

والا بخدا من جذبش نکردم اون پیله کرده بود😂🎈اون اول منو دیده بود اومد سمتم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۸۸،خانمم۱۶۰

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بنظر خودم قد در آقایون مثل زیبایی در خانوم هاست 

مگه چند درصد خانوم ها زیبایی خیره کننده دارن ؟؟ قد هم همینطور. ژنتیک ایرانی ها قد بلند ، زیاد نداره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دیگه اینا سلیقه اییه مثلا من ی چاق و خپل دوس داشتم و مهربون ولی ی ریقو لاغر بد اخلاق نصیبم شد

دهنت سرویس😑😂لاغری چ ربطی ب اخلاق داره خاهرمن

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
منم قد بلند دوس داشتم  ولی گیرم نیومد:((((  اونی ک دوسش دارم ۱۷۳ هس

منم قد بلند دوست دارم ولی شوهرم ۱۶۳ قدشه

خوشگلم نیس

خوشتیپم نیس اصلا خسیسه پول لباس نمیده مثل پیرمردا لباس میپوشه

همیشه بوی گند میده حموم نمیره وقتی میره اب خالی چند دفه یه بار قد یه نخود شامپو میزنه همونو به بدنشم میماله

یعنی یه گزینه مثبت نداره من دلم بهش خوش بشه حتی یه دونه 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

چون قدم کوتاهه دوس داشتم همسرم قد کوتاه باشه ک تو خیابون بد نگام نکنن ولی از وقتی با نامزدم اشنا شدم دیگه از اقایون قد کوتاه خوشم نمیاد ینی حس میکنم اون بم بیشتر میاد حس میکنم اگه جفتمون کوتاه بودیم خیلیم قشنگ نمیشد . ۱۸۷فک کنم

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

هرکسی یه ملاکی داره که نمیتونه کوتاه بیاد من یکی از ملاک هام این بود همسرم صداش به دلم بشینه و ارامش بخش باشه چون  سمعی هستم..یکی براش مهمه همسرش حتما سفید باشه سبزه نباشه،یکی ملاکش اینه همسرش عینکی نباشه،یا سرش خلوت نباشه..یکی اینکه قدش متناسب با خودش باشه،یکی نه دوست داره بلند باشه..هرکسی یه ملاک داره بقیه ملاک ها براش مهم نیست..شما اگه این ملاکت نیست اصلا تزار بقیه برات مهمش کنن،محترمانه جواب بده..بگو همسرم ملاک های من رو داشت و از ظاهر و باطنش راضی ام..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
منم قد بلند دوست دارم ولی شوهرم ۱۶۳ قدشه خوشگلم نیس خوشتیپم نیس اصلا خسیسه پول لباس نمیده مثل پیرم ...

بد دل نیست؟ بابای مهربدنی نیست؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم بازیگگرای خوب ایرانی ام همینن بهرام رادان 175 خوشگلم هست اصلا برام عجیبه ادما انقد ملاکه زیبای ...

تو این دور و زمونه همه چی مهمه. همه چی باید لاکچری و فانتزی باشه. یه ترکیبی از پولدار مثل بیل گیس و قد بلند مثل کریم عبدل الجبار و جذاب مثل دیکاپریو نابفه مثل انیشتین و خوش خلق مثل جیم کری و این داستان ادامه دارد

بعد با اختلاف قد مشکل ندارین؟ اخه من خودم ۱۶۷ اون ۱۹۰..من واقعا حس بد میگیرم کنارش وایمیسم اون انقد ...

اوایل حس بد میگرفتم حس میکردم خیییلی کوچولوام 😅 بعد الان عادی شده احساس میکنم قدم بلند تر شده 😂دیگ اون حس بده رو‌ندارم