2777
2789
عنوان

همسر قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 5187 بازدید | 176 پست
من اصلا دوس نداشتم ولی به زیبایی ربط نداره قد 😂صورت و هیکل باید زیبا باشه مثلا طرف تناسب داشته باشه ...

خب بگو تناسب اندام

چرا عنوان زدی قد بلند.

قدبلندباشه چارشونه هم باشه چه شووووود

دیوونش میشی

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ترجیح میدادم قدش بلند نباشه دوس داشتم همه بگن به هم میان چون قبلش دیده بودم شوهرخاهرم بلند بود قدش همه میگفتن شوهرش سره یا فیل و فنجون و این حرفا بد نگاه میکردن ما ۱۵ سانت تفاوت داریم خیلیم خوبه 

بعد با اختلاف قد مشکل ندارین؟ اخه من خودم ۱۶۷ اون ۱۹۰..من واقعا حس بد میگیرم کنارش وایمیسم اون انقد ...

چه جالب منم هم قد شمام وکسی که دوسش  دارم ۱۹۵😐😑

ولی ۱۶۷ هم بلنده دیگه برا خودش😅😁

شوهرم ۱۸۸ قدشه ، من ۱۶۰  اولین بار ک دیدمش دروغ چرا محو قد و هیکل و تیپش شدم تو دانشگاه، واقعا ...

چجوری جذبش کردی بگو ماهم یاد بگیریم🌚🙏🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

من خودم ۱۷۰ همسر جونم ۱۸۴

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

همسرمن ۱۷۶

پسرم ۱۹۴

همسرم همیشه بش میگه دراز😁

اونم میگه کوتوله😁

منم دوس داشتم قد بلندتر باشه ولی بنظر خودش خیلیم قدش نرماله وهرکی بلندترازاونه آنرمال😂😂😂

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

اسی برعکس تو من از مردای لاغر و قد کوتاه بدم میاد 

شوهرم ۱۸۰ قدشه وزنشم ۱۰۸ ولی فیتنسی 

دروغ چرا تو نگاه اول فقط مبهوت قدو هیکلش شدم 

😍🥰

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بقیه میگن چرا همسرت قد بلند نیست؟؟؟با یدونه این انتخاب منه و به کسی مربوط نیست خوشحالشون کن...چه حرفا..

من نامزدم 190 خودم 172 

قد بلند و چهارشونه بودن و باسن برجسته  خیلی برام مهم بود...

تام کروز قدش 170. پس باید از 3 دهه پیش از هالیوود مینداختنش بیرون. فک کنم ایران بود بنده خدا اخته می ...

عزیزم بازیگگرای خوب ایرانی ام همینن بهرام رادان 175 خوشگلم هست اصلا برام عجیبه ادما انقد ملاکه زیبایی شون قده 😅 فک میکردم چهره مهمه

من ۱۶۸ شوهرم ۱۷۴  پشیمونم ب شدت چون ادم نیست حداقل اگه ترکیبش خوب بود دلم نمیسوخت اینقدر بلا س ...

وااااای جرررررررررر

بزغاله 🤣🤣🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

یک گوشت در اون یکی دروازه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دیگه اینا سلیقه اییه

مثلا من ی چاق و خپل دوس داشتم و مهربون

ولی ی ریقو لاغر بد اخلاق نصیبم شد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چه جالب منم هم قد شمام وکسی که دوسش  دارم ۱۹۵😐😑 ولی ۱۶۷ هم بلنده دیگه برا خودش😅😊

اخه حس میکنم از من خیلی بلند تر میزنه...بلخره بحث ۲۳ سانت اختلافه😑من ک واقعا حس بدی میگیرم☹