سلام دوستان من دیروز موعدم بود.بعد فقط ترشح قهوه ای اونم عذر میخوام موقع دستشویی همراه با ترشح بی رنگ ازم اومد بعد دوستان گفتن احتمالا پریود میشی .هنوز پریود نشدم بی بی چک زدم منفی بود. منم سابقه نداشته ک این مدلی پریود شم.یعنی درد شکم دیروز داشتم امروز ندارم فقط گاهی یه لحظه می گیره ول میکنه بلد اینکه هنوزم نشدم.اکثرا بعد لکه بینی حتما حتما فرداش میشم.ممکنه باردار باشم یا منتفیه؟دعاتون میکنم اگه می دونید بگید
برای اطمینان با گذشت ۷تا۱۰از زمانی ک باید مریض بشی بی بی چک بزنی اونجا درست جواب میده...قبل این مدت شاید منفی بزنه... شما فعلا احتیاط های لازم اعم از سنگینی بلند نکردن رابطه نداشتن خم و راست نشدن و تغدیه رو رعایت کن .انشاءالله مثبت باشه
منم ۲۹ دی باید پریود میشدم که نشدم(البته شده من تا ۷ ۸ روزم پریودم عقب افتاده ولی چون اقدام کرده بودم بیبی چک زدم) ۱ بهمن بیبی چک زدم مثبت بود. روز بعدش با دلدرد زیاد ترشح قهوه ای داشتم. بعد ۱روز و نیم اینا قطع شد. ازمایشم مثبت بود
منفی این لک چون تو اقدامی قبل پریودی میاد منم اینجوری شدم
اخه عزیزم منم هر بار ببخشید۴ ماهه اقدامم دفعات قبل یه لکه می دیدم شبش بعد فرداش تا میرفتم دستشویی خونریزی شروع میشد اما عذر میخوام خونریزی شروع نشده ک هیچ یکمم ترشح دارم ک خونابه نبود.بین بی رنگ و سفید بود...
منم ۲۹ دی باید پریود میشدم که نشدم(البته شده من تا ۷ ۸ روزم پریودم عقب افتاده ولی چون اقدام کرده بود ...
آخی مبارکت باشه گلم.من بااینکه اقدام بودم چند ماهه اما یک روز هم عقب جلو نشده پریودم .باید ۴ م پریود میشدم یا حداقل لکه بینی میشد و امروز پریود میشدم ک خداروشکر هنوز پریود نشدم گرچه شاید بعد چندماه این ماه بدنم واکنش نشون داده باشه و دیرتر بشم. امیدوارم اگه ب صلاحمه نشم و بچم سالم و صالح باشه