2777
2789

برای نازایی اومده بود. چقدرررر زیبا بود، عاشق لهجه ی اصیل فارسیش شدم.چه لباسای قشنگی داشت. همسرش متخصص داخلی بود. 

بهش گفتم از طالبان چه خبر؟😁

گفت خیلی خوبه، خیلی راضی ان مردم، امنیت برقرار کرده.

باورم نمیشد چنین دیدی داشته باشن.

یعنی آزادی، برابری، تحصیلات، روشنفکری، حقوق زنان همه فدای امنیت شده بود و چقدر سختی کشیده بودن که بهش راضی بود...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقتصادشون چطوری بود

به این خانواده میومد مرفه باشن.

اما اکثریت مردمشون معلومه که تعریفی نیستن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم اگه راضی بودن پس ایران چیکار میکردن اینا از اونایی هستن که مرگ و میخوان واسه خونه همسایه🫥

برای درمان اومده بود. کابل زندگی می کردن

من خواهرم افغانستان زندگی میکنن همشون تحصیل کرده هستن میگن مشکلی ندارن فقط زندگی برای زنان سخت شده خدا لعنتشون کنه آخه خاک بر سرارو

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

😐منم خانم افغانستانی تو کار در منزلم زیاد دیدم دقیقن امروز ی خانمه انقدر خوشگل بود فکر کردم ترک تبریزهه بهش ب ترکی گفتم زمستونه صندل نپوش پاهات یخ میزنه گفت من افغانستانی هستم 

خودم ریختم پرام موند خیلی خیلی خیلی خیلی خوشگل و صاف و دقیق حرف میزد