2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرم بیش فعالی داره؟

1956 بازدید | 38 پست

خیلی خیلی شیطون و ناآرومه اصلا یجا بند نمیشه همش درحال بدو بدو و حرف زدنه اصلا حرف گوش نمیده .مامانم میگه ببرش دکتر بیش فعاله ولی باباش راضی نیس میگه هردکتری ببری بیش فعالم نباشه باز میگن هست رو بچه اسم نذار .دیروزم رفتم با معلمش حرف زدم گف یادگیریش خوبه فک نکنم بیش فعالی داشته باشه ولی شیطونه .حالا موندم چیکار کنم ببرمش دکتر یا نه ۶سالشه میترسم بمونه بعدا بدتر شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اگه بیش فعال باش عدم تمرکز داره و تو یادگیری مشکل داره...وقتی معلمش ازش راضیه بعید می‌دونم نیاز باش...

مامانم مدیره...

میگفت دانش آموز بیش فعال داشتیم که واقعا همه رو اذیت میکرد و درسم یاد نمی‌گرفت 

بعد گرفتن دارو ، بچه از این رو به اون رو شده

بچه ای که بیش فعال باشه یادگیریش بد نیست ربط به هوش نداره

بیش فعالا معمولا سر صف نمیتونن اروم وایسن 

سرکلاس حوصلشون سر میره با بغل دستی یا وسایلشون ور میرن 

تمرکز واسه مدت طولانی ندارن زود حواسشون پرت میشه 

علاعمی که میدونستم ایناست بازم تو سایت تحقیق کنین 

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "

بچه ی پیش فعال یادگیریش ضعیف میشه،نمیتونه ی بازی رو تا عاخر بازی کنه با بازیایی ک سر و صدای کمتری داره سرگرمش کنید،اینکه بهش بگید نکن و نه و اینا معلومه ک گوش نمیده 

روش خودتون عوض کنید 

الان مد شده بیش فعال بابا قدیما این حرفا نبود بابای من آنقدر شیطون بوده که اگر الان بود میگفتن بیش فعاله حالا ماشالله بزرگ فامیله و همه ازش مشورت میگیرن یا یکی از اقواممون بچگی از دیوار بالا می‌رفته اونم خانومش میگه بچه بوده بیش فعال بوده حالا آنقدر عاقله میلیاردر و ثروتمنده 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

پسر منم ۶ سالشه دیروز بردمش روانپزشک کودک ،،، فکر میکردم مشکلات گفتاری داره اما دکتر گفت بچت از نظر هوشی و گفتاری هیچ مشکلی نداره بچت بیش فعاله،، قرص رسپریدون داد گفت نصفشو بهش بده روزی یکی ،،،، ولی اصلا دلم نمیاد بهش دارو بدم