2777
2789

و می‌گید چقدر الکی غصه خوردم

بیایید بگیم همه تا اونهایی که توی شرایط قبلی ما الان هستن یکم آروم بشن 

از دیگران هم بگید قبوله 

من خودم کنکور سراسری 

چقدر استرس کشیدم سرش ، افسردگی گرفتم ، موهام ریخت ، معدم مشکل پیدا کرد اما الان میگم حیف چه دوران طلایی رو الکی خراب کردم 

با فکر های مزخرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبل سیزده بدر : واییییی نکنه فردا برف یا بارون بیاد😱😣🤣

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

واسه ازدواجم ک چی میشه ک الان خدارو شکر زندگی و شوهرم خوبه

وقتی باردار بودم ک نکنه بچه ناقص باشه ک خداروشکر سالم بود

الانم باردارم و دوباره همون استرس ها😅😅😅

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

من الانم گذشته ی توعه🥲

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

کنکور و دانشگاه

گواهینامه

خرید خونه....انقددددد استرس کشیدم قشنگ موهام تو ۲۳سالگی سفید شد😶

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝

راستش من اون نگرانی و دغدغه ای که چندسال پیش داشتم هنوزم دارم

خونه ماشین مهاجرت و ...

فک کنم اینا هیچوقت حل نمیشه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"