2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چی بگم

424 بازدید | 25 پست

ما شهر زندگی می کنیم مادر شوهرم اینا روستا، ولی آخر هر هفته از چارشنبه تا جمعه میان شهر خونه ما

مادر شوهرم همه چیزش خیییلی خوبه، هوامونو داره و کلی بگم از اول عقدم تا الان که یه بچه سه ماهه دارم اصلا ازش ناراحت نشدم.

ولی تازگیا یه موردی هست که نمیدونم چجوری بهش بگم که متوجه بشه. میدونمم از این کاری که میکنه منظوری نداره ولی خب من دوس ندارم.

دخترم سه ماهشه میاد میزارتش جلوی تلوزیون، نزدیک نزدیک، هرچی میگم براش خوب نیست و چشاش ضعیف میشه باز دفه بعد همونکارو میکنه. میگم بغلش نکنین بغلی میشه منو اذیت میکنه ولی تا یکم صداش در میاد ورمیدارنش که هیچ راهشم میبرن. من میدونم گریش برای چیه یا شیر میخاد یا پوشکشو خیس کرده، برمیدارن راه میبرن تند و تند تکونش میدن که ساکت شه هر چی میگم بدین شیر بدم یا عوض کنم انگار نه انگار. یا خابه میگم بزارین خودش بیدار شه که خوشحال باشه و نق نزنه ولی میرن انقد بوسش میکنن تا بیدار شه

به شوهرمم گفتم تذکر داده بهشون ولی خب بازم کار خودشون رو میکنن

بگین چیکار کنم؟

ببخشید زیاد شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حوصله ای داری هر هفته تحملشون میکنی واس ما سالی دوبار میان اونم با دعوت ما .دعوتشون نکنی سه سال ی بار هم نمیان دخالت هم نمیکنن 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

تسلیت میگم تازه اول ماجراست اگ تا الانم مشکلی باهاش نداشتی ازین ب بعد سر بچه خواهی داشت😅

راستی چرا کار شما برعکس من هرچی اطرافم دیدم اینجوری بوده ک پنجشنبه جمعه ها عروسا از شهر  میومدن روستا خونه مادرشوهر ک😁

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

وای خدا منم سه روز آخر هفته همیشه با اونام و چند ماه دیگه منم این مشکلات بچه داری رو با اونا دارم😭 به من میگه ترنجبین بخر برا بچت هر وقت دلش درد گرفت.. یا پوشک نکن. گرونه. کهنه بخر براش

بی خیال بابا نوه شونه چیزی نمیشه که من زنداداشام اصلا حساس نبودن رو بچه هاشون اینا که چیزی نیست شوخی و رفتارهایی که من و خونوادم از رو عشق با بچه ها شون  میکردیم تو بودی چیکار میکردی

آخ جقدر مهربونن خوشبحالت الهی زنده باشن من۱۳ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم دریغ از یه ذره محبت ،بوس یا بغل انگار بچه ها رومن از خونه بابام اووردم شوهرمم مثل ....براشون کار میکنه😑

چه حوصله ای داری هر هفته تحملشون میکنی واس ما سالی دوبار میان اونم با دعوت ما .دعوتشون نکنی سه سال ی ...

با اومدنشون مشکلی ندارم، خوبن از همه لحاظ

فقط همین مورد که گفتم اذیتم میکنه