2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 25 پست

کنترل تلویزیونو قایم کن.  گذاشتش نزدیک بدون حرف برو بیارش عقب بچه سه ماهه رو پا نمیتونه وایسه ک چجور راه میبرن!  بیدارش کردن بد قلقی کرد بده خودشون ارومش کنن.  منم همینقدر حساس بودم الان نه زیاد 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسلیت میگم تازه اول ماجراست اگ تا الانم مشکلی باهاش نداشتی ازین ب بعد سر بچه خواهی داشت😅 راستی چرا ...

زمستونا روستا سرده ما نمیریم با بچه کوچیک 

برا همون اونا میان

نه بنده خدا ذوق نوشو داره سعی کن ناراحتش نکنی حساسیتت طبیعیه ولی خب اونم بلخره بچه بزرگ کرده میدونه ...

ناراحتش که نمیکنم ولی بعضی رفتاراش اعصابمو خورد میکنه

بچه بزرگش ۲۳ سالشه، فراموش کردن دیگه 🙂

کنترل تلویزیونو قایم کن.  گذاشتش نزدیک بدون حرف برو بیارش عقب بچه سه ماهه رو پا نمیتونه وایسه ک ...

خودشون بغلش میکنن راه میرن، 

این هفته اینکارو میکنم ببینم چی میشه

مرسی

واقعا؟

بله.دکتر اطفال به من گفت.گفت بچه نه ماه توی شکم بوده تو بدن یک انسان بوده با گرمای بدن اخت گرفته بعد از بدنیا اومدن هر چی بیشتر تو بغل باشه تداعی زمان جنینیش میشه براش و احساس آرامش میکنه.بچه تو اون سن نیاز به بغل داره

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

عزیزم بچه بغلی بچه ای هست که به موقع بغل نشده و نیازش برآورده نشده و بعدا واسه بغل شدن اذیت میکنه، بچه نیاز شدید به بغل داره محرومش نکن گناه داره... تایکسال یش تموم بشه

بار الها؛ در برابر هرآنچه انسان ماندن را به تباهی ميکشاند، مرا با «نداشتن» و «نخواستن» روئين تن کن!از همه فضائلی که به کار مردم نيايد محروم ساز!یاریم ده تا به رعايت «مصلحت» «حقيقت» را ذبح شرعي نکنم!