2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط روحیه خودتون رو حفظ کنید و اینکه مطمئن باشید الان مث قبل نیست ک بدون درمان باشه و خداروشکر ...

ممنونم با یکم تحقیق تو نی نی سایت دکتر پریسا عظیمی نژادان رو انتخاب کردم و ویزیت شدیم پیششون ،تهران نیستیم از شهرستان میایم ولس به سلامتی مامانم می ارزه

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
ممنونم عزیزم  برا مامان من از دوجا نمونه برداری کردن یکی سینش و یکی زیر بغلش دعا کنین چیزی نبا ...

ان شاالله مشکلی نداشته باشن ♥️♥️

سلام عزیزم دیدی که بهت گفتم،خداروشکر،خیلی خوشحالم برات،مامانت خودش متوجه شد عزیزم؟دکتر چی گفت؟اگه دو ...

نه بمحض دیدن مدارکش خود پرسنل بهش گفتن اولش یکم ترسید ،میگه بیخیالم تو ظاهرم بیخیال هست ولی خب یکم اضطراب داره که البته حقم داره

دکتر سی تی جدید نوشت و گفت نمونه رو از شهرستان ببریم آزمایشگاهی که خودش میگه دیروز صبح اومدیم تهران ۲ شب برگشتیم خونه

امروزم صبح بابام نمونه رو رفته دنبال کاراش هنوز از تهران برنگشته،جواب هردوشون بیاد بریم پیش دکتر برای نوبت شیمی درمانی

فداتبشم من ،عزیزدلمی،کاری نکردم من

خیلی بهم روحیه مثبت دادی من ادمین اینستاگرام هستم اگر صفحه کاری داری بگو برات مدیریت کنم و بهت مشاوره بدم😍😍اینجوری منم برات کاری انجام دادم ،همیشه ام بیادتم و دعات میکنم ان شاالله خدا بهت فرزند خوش قلب و مهربون و سالم هدیه بده مثل خودت

شماهم دعاگوی مادرم باش

خیلی بهم روحیه مثبت دادی من ادمین اینستاگرام هستم اگر صفحه کاری داری بگو برات مدیریت کنم و بهت مشاور ...

فدانبشم مهربون،دمت گرم،الان خودت چطوری عزیزم ؟مامان گلت چطورع؟خیلی مهربونی فداتشممم

فدانبشم مهربون،دمت گرم،الان خودت چطوری عزیزم ؟مامان گلت چطورع؟خیلی مهربونی فداتشممم

عزیزدلمی،زنده باشی الهی،خودم بالاخره اضطراب دارم شبا بیشتر گاهی غصه میخورم گاهی امیدوارم ولی حالم نسبت به چند روز پیش خیلی بهتره مدام وزنم داشت کم میشد اما الان بهترم،مامانمم منتظریم جواب ام آر ای بیاد و پاتولوژی باز بیایم تهران برای نوبت شیمی درمانی 

عزیزدلمی،زنده باشی الهی،خودم بالاخره اضطراب دارم شبا بیشتر گاهی غصه میخورم گاهی امیدوارم ولی حالم نس ...

عزبزدلم بعرحال همه ی این حسو حال ها طبیعیه ولی هرچی بگذره بهتر میشه باز کاری ازم اومد بهم بگو عزیزدلمممممم،خیلی دوست دارم کمکت کنم حداقل اروم بشی یا هرکار دیگه

عزبزدلم بعرحال همه ی این حسو حال ها طبیعیه ولی هرچی بگذره بهتر میشه باز کاری ازم اومد بهم بگو عزیزدل ...

مچکرم مهربون فقط یه سئوال مادر شما چند جلسه شیمی درمانی شدن؟؟؟؟و اینکه ابرو ومژه هاشون هم دچار ریزش شد؟؟؟

مچکرم مهربون فقط یه سئوال مادر شما چند جلسه شیمی درمانی شدن؟؟؟؟و اینکه ابرو ومژه هاشون هم دچار ریزش ...

سلام عزیزم هشت جلسه،بله ابرو و مژه هم ریزش داره ،شاید کامل نه اما میریزن