2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 186 پست

عزیزم خدا سلامتی بده میشه بگین علائمش چیه مامان منم رفته دکتر زیربغلش و سینش درد میکرد نمونه برداری کردن..توروخدا جواب منو بده ک چ علائمی داشته منم مث تو نگرانم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا سلامتی بده میشه بگین علائمش چیه مامان منم رفته دکتر زیربغلش و سینش درد میکرد نمونه برداری ...

مامانم یه روز بهم گفتش که سینه ام درد میکنه روز بعد رفتیم پیش ماما براش سونو و مامو گرافی نوشتن انجام دادیم ،تشخیص دادن بهتره بیوپسی یا همون نمونه برداری انجام بشه،نمونه برداری انجام شد جوابش متاسفانه اومد که مامانم مبتلا به سرطان سینه هست توده بدخیم هست ۱و نیم سانته با گرید ۲

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
عزیزم خدا سلامتی بده میشه بگین علائمش چیه مامان منم رفته دکتر زیربغلش و سینش درد میکرد نمونه برداری ...

برو از اول تاپیک همه ی پیامارو بخون من دیشب با یه خانومی صحبت کردم کلی حالم خوب شد

ببین عشقم میدونم خیلی سخته ولی واقعا روحیه توی درمان سرطان مهمه تو باید روحیه ب مامانت بدی چون قابل ...

الان که اومدیم دنبال درمان ترسم ریخته چون اینجا به عالمه خانوم هستن که نتیجه گرفتن و اومدن بابت چکاپ سالانه

الان که اومدیم دنبال درمان ترسم ریخته چون اینجا به عالمه خانوم هستن که نتیجه گرفتن و اومدن بابت چکاپ ...

خداروشکر واقعا هم قابل درمان عزیزم روحیه خودت و مادرتو حفظ کن ایشالا ک به خیر و خوشی تموم میشه و مادر شما درمانش کامل میشه❤️🌹

عزیزم فقط روحیه خودتون رو حفظ کنید و اینکه مطمئن باشید الان مث قبل نیست ک بدون درمان باشه و خداروشکر درمان داره و گرید ۲ عه ...فقط دکتر خوب پیدا کنید و اینکه اگر تهرانی بیمارستانهای دولتی خیلی خوبن (امام خمینی ، رسول اکرم ) 

برو از اول تاپیک همه ی پیامارو بخون من دیشب با یه خانومی صحبت کردم کلی حالم خوب شد

ممنونم عزیزم 

برا مامان من از دوجا نمونه برداری کردن یکی سینش و یکی زیر بغلش دعا کنین چیزی نباشه همون کیستی ک دکتر احتمال میده باشه😔دکتر گفته یا کیسته یا اون لامصب

ار ولی شاید شما منو درک کنی روزا بهش امیدواری میدم اما شبا نمیتونم نفس بکشم تو ۱۱ روز ۳ کیلو کم کردم ...

خاله منم توده داشت اول بهش گفتن باید سینه برداشته بشه خالم در مدت یک هفته بیشتر از ده کیلو کم کرد بعد رف زیر نظر یه دکتر دیگه گف باید عمل انجام بشه طبق شرایط مشخص میشه یا تخلیه میشه یا نه که  گفتن لازم نیس تخلیه انجام بشه الان ۴ سال از اون ماجرا میگذره و خدا روشکر مشکلی براش پیش نیومد

سلام عزیزم ما امروز اومدیم تهران ،دکتر عظیمی نژادان خداروشکر مامانم رو پذیرش کردن الان مامانم داخل م ...

سلام عزیزم دیدی که بهت گفتم،خداروشکر،خیلی خوشحالم برات،مامانت خودش متوجه شد عزیزم؟دکتر چی گفت؟اگه دوست داشتی برام توصیح بده