2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟،مامان خوبه؟چ خبر

سلام عزیزم شما خوبی؟؟مامان هم بد نیست رفتیم پیش دکتر صفا نجفی برای شیمی درمانی سیتی استخوان و سی تی اسکن نوشتن واسه مامانم ان شاالله فردا مامانم هر دو رو انجام بده جوابش بیاد دوباره میایم تهران

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
سلام اره عزیزم،بزای همه انجام میدن،چیزی نیست نگران نباش،عزیزم نوع سرطان مامان چحوریه؟مثلا بعضیا سه گ ...

ان شاالله که خیره،نمیدونم والا اطلاع ندارم ایندفعه بریم پیش متخصص شیمی درمانی ازش سئوال میکنم مادر شما چه نوعی بود؟؟

ایشالله روز به روز بهتر میشن،خودتچطوری؟بهتری؟کنار اومدی یکم؟

فداتبشم از دعای خیر شما 

خودمم گاهی خوبم گاهی بد ولی توکل میکنم بخدا دیگه ،بعضی وقتا میشکنم خب😕جمعه شب احساس می‌کردم دنده هام دارن خورد میشن فرو میرن تو قلبم انقدر گریه کردم تا خوابم برد نصفه شب از تب و لرز شدید بیدار شدم از خواب هنوزم مریضم ،مامانمم یکم سرماخورده 

فداتبشم از دعای خیر شما  خودمم گاهی خوبم گاهی بد ولی توکل میکنم بخدا دیگه ،بعضی وقتا میشکنم خب ...

بخدا نگران نباش،خیلی سخته اما بقران هیچی نمیشه،میگذره این روزا ،خداروشکر سرطان سینه درمان داره 

بخدا نگران نباش،خیلی سخته اما بقران هیچی نمیشه،میگذره این روزا ،خداروشکر سرطان سینه درمان داره 

توکلمون بخداست خواهرم همیشه برات دعا میکنم خدا بهت بچه سالم و صالح بده دلت خوش باشه

مثبت باشه خوبه؟؟؟

فرقی نداره عزیزم،مثبت و منفیش اصلا ربطی نداره،فقط همینجوری پرسیدمفداتبشم من بخدا همش تو ذهنمی برا ی مامانت و خودت دعا میکنمایشالله توهم نی نی دار بشی،سالم و سلامت،مامانت برات بزرگش کنه،نگهش داره

فرقی نداره عزیزم،مثبت و منفیش اصلا ربطی نداره،فقط همینجوری پرسیدمفداتبشم من بخدا همش تو ذهنمی برا ی ...

دورت بگردم خواهر مهربون من خواهر بزرگتر نداشتم قبل از اینکه شمارو پیدا کنم 

دورت بگردم خواهر مهربون من خواهر بزرگتر نداشتم قبل از اینکه شمارو پیدا کنم 

فداتبشم من 

من همیشه هستم کنارت،همدردتم

راستی خواهر توام باید هرسال برای چکاب بریا مام میریم هرسال سونو