2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 186 پست
خیلی ممنونم که باهام حرف زدی ،میتونستی فقط بگی مادرت درگیر بوده و الان حالش خوبه  خیلی خیلی از ...

قربونت خواهر،روز میشه این شب،خیالت راحت،من کاری نکردم‌،اما با این دل شکستت دعا کن هیچکس این روزا مریض نباشه فقط همین،قوی بمون،مامانت بهت اختیاح داره،شاید چن ماه تو مادر اون باشی،براش سنگ تموم بذار،اگه دوسش داری خسته نشو‌ و خودتو نباز،براش شوهرتم کم نباش اونم گناه داره

سایه مامان مستدام عزیزدلم،بخدا براش دعا میکنم و نذر میکنم،ولی مطعمنم،یعنی یک درصدم شک ندارم مامانت خ ...

مچکرم ازت بابت قلب مهربونت شماهم مراقب خودت باش چون این بیماری متاسفانه از ارث هم بوجود میاد و ریشه داره ان شاالله هیچوقت مبتلا نشی ان شاالله تولد ۱۰۰ سالگی مامانتو جشن بگیرین 

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله

الهی این روزاتون راحت و زود بگذره و تهش چنان معجزه ای ببینی ک روزی هزار بار بگی خدایا شکرت،مثل الان منک با هر نفس مامانم خداروشکر میکنم،الهی هیچوقت غم و ناراحتی و روزای بد نبینی به حق فاطمه زهرا،میسپرمت به همون خدایی که میدونم خودش هواتونو داره،ایشالله زودی هبر خوب بدی بهمون 

قربونت خواهر،روز میشه این شب،خیالت راحت،من کاری نکردم‌،اما با این دل شکستت دعا کن هیچکس این روزا مری ...

امیدوارم .امیدم به خداست .محبت بزرگی کردی خودتم میدونی الان چه حالی دارم،من تا عمر دارم نوکر مامانمم ماه چیه بگو سال فقط بدونم خوب میشه بقیه اش واسم مهم نیست.خیلی دعا میکنم واسه همه ی مریض ها 

ان شاالله مامانم درمان میشه تموم میشه این روزا مامانم هنوز کلی کار داره باید امانتی هایی رو که خدا بهش داده بزرگ کنه باید مامان بزرگ خوبی باشه و مراقب نوه هاش باشه

مچکرم ازت بابت قلب مهربونت شماهم مراقب خودت باش چون این بیماری متاسفانه از ارث هم بوجود میاد و ریشه ...

اره عزیزم ماها هرسال باید چکاپ بشیم شما هم همینطور،قربونت برم من،رتستی هرسوالی چیزی بود اینجا باز ازم بپرسی در اسرع وقت در خدمتم

امیدوارم .امیدم به خداست .محبت بزرگی کردی خودتم میدونی الان چه حالی دارم،من تا عمر دارم نوکر مامانمم ...

صد در صدددددد همینه،یک لحظه هم فکر بد نکن،چون اتفاق بد نمیفته قول میدم 

الهی این روزاتون راحت و زود بگذره و تهش چنان معجزه ای ببینی ک روزی هزار بار بگی خدایا شکرت،مثل الان ...

ان شاالله ممنونم ازت مرسی که مامانمو دعا میکنی خیلی حالمو خوب کردی انگار یه چیزی تو قفسه ی سینم بود و الان راحت شدم

اره عزیزم ماها هرسال باید چکاپ بشیم شما هم همینطور،قربونت برم من،رتستی هرسوالی چیزی بود اینجا باز از ...

ممنونم ازت نمیدونم کجا حال دل کیو خوب کردم که شما امشب حالمو خوب کردی خدا واسه مادرت حفظت کنه عزیزم ،مادرتم واسه شما

ان شاالله بلا از همه دوره

بیشتر از این مزاحمت نمیشم اگر سئوالی داشتم روت ریپلای میزنم 

سلام عزیزم ما امروز اومدیم تهران ،دکتر عظیمی نژادان خداروشکر مامانم رو پذیرش کردن الان مامانم داخل مطبشونه خواستم ازتون تشکر کنم که دیشب بهم اینهمه روحیه دادین ،خیلی حالم بهتره خواهرگلم قربونت برم، اینجا کلی آدم هستن که تحت درمانن و با حرفاشون کلی روحیه مثبت گرفتم

سلام عزیزم نگران نباش استادمام داشت بدخیمم بود الان بیخیال واس خودش زندگی میکنه‌..کلا بهش روحیه بدین و زیادمسافرت ببرینش

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست