2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 186 پست
بله درکت میکنم،سعی کن ببریدش جای دولتی که هزینه هاتون کمتر بشه ،مثلا من بیمارستان ارش شنیدم خوبه،و ا ...

متخصص پستان نداره اینجا و اینکه مامانم بیمه تکمیلی هم داره علاوه بر تامین اجتماعی  اما خب دلمم نمیخواد بخاطر هزینه واسه مامانم کم بذاریم

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
چند مدت گذشته از وقتی مطلع شدین؟؟؟ الان چه مراقبت هایی لازم دارن؟؟؟ خودشون کارهاشون رو میکنن؟؟

اره عزیزم کامل خوبه حوبه مثل روز اول چه بسا بهتر،دقیقا دوسال از اول بیماری ،الان مراقبتاشون فقط شش ماه یکبار چکاب و ی قرص خیلی معمولی همین 

کاراشم کامل خودش میکنه اصلا تاثیری نداره رو این چیزا،فقط همون زمان درمان ضعیف میشن اونم نه اینکه مطلب بیفتن ،بیحالن و حوصله ندارن چون داروها قویه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درکت میکنم،سعی کن ببریدش جای دولتی که هزینه هاتون کمتر بشه ،مثلا من بیمارستان ارش شنیدم خوبه،و ا ...

خیلی ازت ممنونم نمیدونی چقدر آرومم کردی،نمیدونی چقدر حالم بهتر شد 

همسرم میگه اگه خودت حالت بد باشه که مامان کلا بدتر میشه اینجوری نکن

آنقدری بهم فشار اومده که مامانم امشب میگفت خودتو از بین نبر مامان انقدر حرص نخور آدم عمرش دست خداست 

الهی هرچی از خدا میخواهی بهت بده ،کلی بهم آرامش دادی ازت ممنونم ،امشب جای خواهر بزرگتر نداشته ام رو پر کردی برام😭😭

اره عزیزم کامل خوبه حوبه مثل روز اول چه بسا بهتر،دقیقا دوسال از اول بیماری ،الان مراقبتاشون فقط شش م ...

خداروشکر سایه اش مستدام الهی همه ی بیمارا خوب بشن 

منم یه روزی از این روزای سخت با لبخند یاد کنم الهی مامانم این روزا رو واسه بچه هام تعریف کنه

متخصص پستان نداره اینجا و اینکه مامانم بیمه تکمیلی هم داره علاوه بر تامین اجتماعی  اما خب دلمم ...

ببین عزیزم بعضی جاها هستن مثل مثلا بیمارستان میلاد درسته رایگانه و شلوغه ولی واقعا پیشرفته و مار درستن،میخوام بگم فک نکن جایی که گرون صد در صد بهتره،الان البته میفهممت ما خوذمون از ترسمون همه کارای مامانو جاهای خصوصی انجام دادیم ،هزینه اش زیاد شد تقریبا ولی تکمیلی هم خیلیاشو‌برمیگردونه

ولی راحب این بیمارستانایی که گفتم بالاتر هم تحقیق کن 

ارش و میلاد و خمینی 

سه تاشونم تهرانن و دولتی،کارشونم خوبه

ببین عزیزم بعضی جاها هستن مثل مثلا بیمارستان میلاد درسته رایگانه و شلوغه ولی واقعا پیشرفته و مار درس ...

مچکرم عزیزم به‌و درخواست دوستی دادم اگر امکانش هست قبول کنی ممنون میشم

میلاد خیلی تعریفشو شنیدم

خیلی ازت ممنونم نمیدونی چقدر آرومم کردی،نمیدونی چقدر حالم بهتر شد  همسرم میگه اگه خودت حالت بد ...

فداتبشم من، منم چون این روزا رو دیدم گفتم یکم باهات حرف بزنم،حال من اوون دوران مثل حال الانت بود،اما بمنم خیلیا میگفتن،بجورایی اروم میشدم،اما من دردی که الان کشدی دقیقا دوسال پیش کشیدم خیلی دورم نیست،اما درست میشه خواهرانه بهت قول میدم،ایشالله اما رضا خودش واسطه میشه بین شما و خدا و شفای مامانتو خودش از خدا میگیره،ترخدا هروقت شد زنگ بزن حرم اصلا گریه کن اما با امام رضا حرف بزن ،بخدا بی جواب نمی ارت،ثقول میدم خواهر

مچکرم عزیزم به‌و درخواست دوستی دادم اگر امکانش هست قبول کنی ممنون میشم میلاد خیلی تعریفشو شنیدم

سایه مامان مستدام عزیزدلم،بخدا براش دعا میکنم و نذر میکنم،ولی مطعمنم،یعنی یک درصدم شک ندارم مامانت خوبه خوب میشه

سایه مامان مستدام عزیزدلم،بخدا براش دعا میکنم و نذر میکنم،ولی مطعمنم،یعنی یک درصدم شک ندارم مامانت خ ...

مامانت تازه میخواد بچه های تو رو نگه داره،هیچ‌جا نمیره،کنارت میمونه،خژالت راحته راحت

فداتبشم من، منم چون این روزا رو دیدم گفتم یکم باهات حرف بزنم،حال من اوون دوران مثل حال الانت بود،اما ...

اگه بتونم بعد از یه مدت مامانمو میبرم با هم بریم پابوس آقا

خدا بزرگه عزیزم.دکتر هاشمیان تو بیمارستان محب کوثر میگن خیلی دکتر خوبیه برای همینه سینه و در آوردن توده از سینه تخصه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
مامانت تازه میخواد بچه های تو رو نگه داره،هیچ‌جا نمیره،کنارت میمونه،خژالت راحته راحت

خیلی ممنونم که باهام حرف زدی ،میتونستی فقط بگی مادرت درگیر بوده و الان حالش خوبه 

خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزدلم😘😘😘😘😘من نمیشناسم ولی الهی خدا هیچوقت دیگه هیچ حال بدی رو نصیب خودت و خانوادت نکنه